Genel kurulda delegelerin güvenoyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçilen Sakaryalı sendika lideri ve TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Alemdar’ı kutlayan Başkan Altuğ, yeni dönemin iş dünyası ve çalışanlar için hayırlı olmasını diledi.

Sakaryalı Sendika Liderine SATSO’dan Güven Mesajı

Koop-İş Sendikası’nın demokratik bir olgunlukla tamamlanan 21. genel kurulunun ardından paylaşım yapan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Eyüp Alemdar ve ekibine yeni çalışma döneminde başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:

"Koop-İş Sendikası’nın 21. genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Sakaryalı kıymetli hemşehrimiz Sayın Eyüp Alemdar'ı tebrik ediyor; kendisine ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun."

Muhabir: Hüsameddin Acar