Grubun iddialı ekiplerinden Bodrumspor karşısında Sakaryaspor 1-0 da olsa maçı üç puanla bitirmeyi başardı..

Oyuna hakim olmaya çabalayan Sakaryaspor, ilk yarının 22.dakikasında kalesinde büyük bir tehlike atlattı.

Bodrumspor’lu Harun Kavaklıdere kaleci Furkan’la karşı karşıya kaldı ancak Furkan topu çelmeyi başarınca derin bir oh çektik..

Sakaryaspor oyuna ağırlığını koyduğu anlarda kornerden gelen top sekince Serkan Odabaş’ın önüne geldi o da gerekeni yaptı…

İkinci yarıda Sakaryaspor yine istekli ve oyun üstünlüğünü kazanma çabasında olurken iki kez gole çok yaklaştı, birinde Umut birinde Tahir skoru değiştirecek vuruşu yapamadılar…

1-0’lık skor her zaman risklidir. Yenilen bir kaza golü 2 puan kaybına neden olur.. Sakaryaspor bu kez skoru korumasını becerebildi. Sakaryaspor ileriki günlerinde eski santraforu Bodrum spor’a transfer olan ancak sakatlığından dolayı Sakaryaspor’a karşı oynamayan tribünde kalan Berk İsmail’i arayacak gibi. Şimdilik görüntü bu….

Yıllar öncesinin Yeşil-Siyahlı şehrin markası ne zaman eski günlerine kavuşacak görüntüyü verecek acaba? Yıllar öncesinin diyorum çünkü futbolda markanın karşılığı skorsal ve finansal başarıdır. Uzun yıllardan beri bunun ikisi de yok.. Bugün olduğu gibi… Ne zaman olacak bekleyip göreceğiz….