Utaş Uşak maçı gösterdi ki, maliyeti yüksek rakamlara kurulan ve birkaç futbolcunun becerisinden sonuç bekleyen takımlara karşı, kollektif oynayanların kazanacağı gerçeği kaçınılmazdır.

İlk yarı boyunca sadece iki rakip hatasından pozisyon üretebilen Sakaryaspor, hiçbir organize atak yapamazken taraftarın da sabrını taşırmayı becerdi.

Bir takım düşünün ki, ilk yarı sonunda soyunma odasına giderken yuhalanıyor!! Böyle bir atmosferde zaten kötü oynayan Sakaryaspor’dan ikinci yarıda ne beklentin olabilir ki. 60 dakika Dilaver’e nasıl sabredildi anlamak mümkün değil. ikinci yarıda Uşak, Sakaryaspor’un yaptığı yanlış oyuncu değişikliklerinden o kadar iyi faydalandı ki skoru da 0-2 yaptı. rakip forvetler biraz daha becerikli olsalar fark daha fazla olacaktı.

Gelelim Burak Bekaroğlu’na; sarı kart alınca hakeme yaptığın defalarca o el kol hareketleri nedir öyle? Mahalle kabadayılığına mı özendin? Taa orta sahada rakibine sert girip aldığın kırmızıya ne demeli? Zaten takımın kötü oynuyor, bir de sen kendini attırıyorsun. “Spor”cu olmadan futbolcu olunmaz. Böyle gidersen sana umut bağlayanları yanıltacaksın.

Gelen habere göre teknik heyetin işine, karşılıklı anlaşarak son verilmiş. Yönetim kurulu çok yerinde bir karar almış. Yeni hoca konusunda umarım aceleci olmazlar.

Sakaryaspor için hayırlısı neyse o olsun.

Denizler dalgalanmadan durulmaz.