Akyazı'da 1 İşçinin Hayati Tehlikesi Var
Akyazı ilçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde 1 Ekim Perşembe günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen iş kazasında, 55 yaşındaki S.S. ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Aynı mahalle ve saatte bir başka iş yerinde yaşanan kazada ise 24 yaşındaki A.Ö. hafif yaralandı.
Hendek’te 4 Yaralı
Hendek ilçesi Kargalıhanbaba Mahallesi’nde farklı tarihlerde ve iş yerlerinde 3 ayrı kaza yaşandı. 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazalarda H.İ. (21) ve S.B. (50) yaralandı. 1 Ekim Perşembe günü gün içerisinde yaşanan kazalarda ise N.D. (41) ve S.A. (24) yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Pamukova ve Geyve’de De Kazalar Yaşandı
Pamukova ilçesi Gökgöz Mahallesi’nde C.A. (40), Pınarlı Mahallesi’nde ise Ö.F.Ö. (22) çalıştıkları iş yerlerinde geçirdikleri kazalar sonucu yaralandı. Geyve ilçesi Şerefiye Mahallesi’nde saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda ise 60 yaşındaki Ş.K. yaralandı.
Jandarma ekipleri, meydana gelen tüm iş kazalarıyla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.




