10 Yaşını Dolduran Araçlar Yenilendi

Törende konuşan Sakarya Vali Rahmi Doğan, emniyet bünyesindeki araçların modernize edilmesine yönelik çalışmaların yaklaşık 5 yıldır aralıksız sürdüğünü vurguladı. Vali Doğan, kullanım ömrünü tamamlayan ve 10 yaşını dolduran taşıtların yerine kazandırılan 28 yeni aracın kentteki emniyet hizmetlerine önemli bir güç katacağını ifade etti.

Protokol Yoğun Katılım Gösterdi

Araç teslim törenine Sakarya Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Erbağ, AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ katıldı.

Başkan Altuğ’dan Emniyet Teşkilatına Tebrik

Törende değerlendirmelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, yeni araçların Sakarya’nın huzur ve güvenliği için hayırlı olması temennisinde bulundu. Altuğ, "Yeni araçların ilimiz güvenliği ve asayişinin sağlanmasına kıymetli katkılar sunmasını diliyorum. Emekleri için Emniyet Müdürümüz Mehmet Ömür Saka ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Saha çalışmalarında ve devriye faaliyetlerinde aktif olarak kullanılacak yeni araçlar, törenin ardından emniyet birimlerinin kullanımına sunuldu.

Muhabir: Serkan Çağlar