Değerli okuyucular malum ekonomi konuşmakta yasaklandı ülkede biliyorsunuz. Siyaset yasaklanana kadar bari bu aralar taktığım tiplerle ilgili yazalım dedik. Yazar olduğunu beyan eden Sevda Noyan isimli eski Fetöş yeni yalama bir hatun, Ülke TV’de katıldığı programda büyük bir skandala imza atarak, komşularını tehdit etti.                                                            15 Temmuz'da istediklerini yapamadıklarını belirten Noyan, “Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak… Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır” diye konuşmuştu. Ülkenin içine düştüğü durumu görüyormusunuz. Bölücü politikalar ne hale getirdi bizi.                                                   

ŞEHİT EŞİNDEN SERT TEPKİ                                                                    Noyan’ın bu şoke eden sözlerine, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün eşi Ceylan Ertürk' den tepki geldi. Twitter hesabından açıklamalar yapan, şehit eşi Ceylan Ertürk, Noyan'ın sözlerinin “Hastalıklı fikirler” olduğunu vurgulayarak, “Sevda Noyan’ın açıklamaları kanımı dondurdu. Halkın desteği ve yardımıyla TSK’nin gerçek askerleri bu ihanet şebekesini durdurmuştur. Ama siz bunu yeterince anlatmazsanız meydanı boş bulan bu ruh hastaları bu hastalıklı fikirlerini ortalığa saçarlar. Yeter!” ifadelerini kullandı.                                                                                

“HASTA VE KİRLİ RUHLARINIZLA KİRLETMEYİN”                                      Sevda Noyan'a seslenen şehit eşi, açıklamasına şöyle devam etti: Git ve sor o gece şehit edilen insanların ailelerine. Bir tanesi bile senin ardından gelirse ben de bir şey bilmiyorum. Hasta ve kirli ruhlarınızla kirletmeyin artık bu ülkeyi. Vatanı sevmek, vatan için can vermek kim, sen ve senin gibiler kim!  O kadar vatan seversiniz ki…Bence hazır mühimmatınız, hazırlığınız ve cesur yüreğiniz filan da var, gidip PKK ve türevi terör örgütleriyle mücadele eden emniyet güçlerimize de yardım ediniz. Bizler de milletçe sizinle gurur duyalım.

ŞEHİT SAİT ERTÜRK KİMDİR?

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk, arkadaşı Piyade Albay Davut Ala ile 66. Zırhlı Tugay'da verdiği mücadeleyle İstanbul için kilit rol oynayarak, tugayın darbe girişimine desteğini engelledi. Ertürk ve Ala, tamamen kendi inisiyatifleriyle, yanlarına aldıkları üç polis ve üç uzman çavuşla tugaya giderek, o gecenin en önemli mücadelelerinden birini verdi. İki komutanın liderliğinde kurulan dörder kişilik iki tim, tankların, silahların ve askerlerin dışarı çıkmasını engelleyerek, tugay içindeki hareketlenmeyi durdurdu.

KİMDİR BU NOYANLAR?

SEVDA NOYAN: Daha önce İzmirli Levanten Massimo Reggio ile evlenen Sevda Hanım, boşandıktan sonra uzun bir süre Reggio soyadını da kullanmaya devam etti. Ege TV’de makyöz olarak başladığı mesleğine, genel müdür asistanı olarak yükseldi. Sevda Noyan, makyözlük yaptığı zamanları kendisinin “cahiliye dönemi” olarak nitelendiriyor.

Daha önce İzmirli biriyle evli olan ve dekolte kıyafetlerle davetlerde boy gösteren Sevda Köse de sonradan Engin Noyan gibi çizgisini değiştirmiş. FETÖ

Sevda Noyan, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Sevda Noyan kendi deyimiyle, ‘cahiliye dönemi’ hayatında güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir’de Ege TV’de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükselmişti. Burada çalışırken, kanal tarafından düzenlenen birçok organizasyonu tertipliyordu. Daha sonra Bursa’da Olay TV’de çalışmaya başladı. Sonra da yerel bir radyoda yöneticilik yaptı.

Kader Derneği’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Sevda Noyan, gençlik yıllarında 28 Şubat sürecinde başörtülü üniversite öğrencilerine karşı düzenlenen gösterilerde yer aldığını, hatta “Hadi İran’a sloganları”na eşlik ettiğini söylemişti.

Yani anlayacağınız çakma Müslümanlardan buda. İslamiyeti siyasete alet ederseniz toplunda bu bozuklar türer.

ENGİN NOYAN:

Müzisyen, şovmen, tiyatrocu, televizyon programcısı ve sunucusu, yazar.

13 Kasım 1953’te İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Arnavut kökenli bir ailedendir. Selma Türkis Noyan ile Abbas Erdoğan Noyan’ın oğludur.

Aslen Arnavut kökenli bir Türk tiyatrocu olan Engin Noyan, İstanbul Alman Lisesi ve Viyana Üniversitesi Felsefe Fakültesi Tiyatro Bilimi Enstitüsünde eğitimini tamamladı.

Türkiye’ye döndükten sonra bir müddet İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yönetmen ve dramaturg olarak çalıştı. Daha sonra Noyan, tasavvufa yöneldi. Şimdilerde yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar veriyor.

Bir dönem Avrupa’nın çeşitli yörelerinde, örneğin Fransa’nın güneydoğu şehir ve kasabalarında eşi ile birlikte çok başarılı Yahudi tiplemeleri yapmaktaydı. Engin Noyan, daha sonra tasavvufa yöneldi.

Münib Engin Noyan, Hilal TV’de uzun süre Kapılar ve Köprüler isimli programı hazırlayıp sunmuş, ayrıca yine aynı kanalda Mustafa İslamoğlu ile birlikte Vahyin Penceresinden isimli programı yapmıştır. Eski eşi Eser Noyan ile “Noyan&Noyan” isimli bir müzik grubu vardı Engin Noyan’ın; 90’lı yılları hatırlayanlar bu ikiliyi bileceklerdir. Ancak 2000’lerin başında Eser Noyan, eşinin bir makyözle birlikle olduğu iddiasıyla boşanma davası açtı. Eser Noyan’ın, ‘‘Köktendinci tuzağın içine düştü’’ dediği Engin Noyan’ın evini terk edip tesettürlü makyöz Sevda Köse ile yaşamaya başladığı iddia edildi. Engin Noyan, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı ancak çift yine de boşandı. Boşanmanın ardından, Ege TV’de makyözlük yapan Sevda Köse ile dünya evine girdi Engin Noyan. Bir dönem Samanyolu TV’de uzun süre programlar da yaptı.

Yani dostlar gördüğünüz gibi iki haleti ruhiyesi bozuk tencere kapak misali bir araya gelmiş.

Engin Noyan 1990’ların sonunda birdenbire Fetullah Gülen etkisine girmiş, bir marjinallikten, bir başka marjinalliğe savrulmuş yıllarca FETÖ kanalı Samanyolu TV’de program yapmış, Fetullah Gülen’e övgüler düzmüş bir adam.
Şimdilerde neci bilmiyorum ama FETÖ’cü darbe başarılı olmuş olsaydı şimdi TRT’de program yapıyor olacağından eminim. RTÜK ne yapıyor bu yayınlar için Hiç birşey. ATV de yayınlanan eşcinsellerin yatağa girdiği dizilere bile müdahale etmeyen RTÜK buna ne yapsın ki. Peki Cumhuriyet Savcıları ne yapar bu durumda. Onlarında bir şey yapacağını düşünmüyorum. İsimleri Cumhuriyet Savcısı ama artık Cumhuriyet ile ilgili bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum. Ama şunu yaparlar siyasi iktidarı eleştirenlere dava açarlar. Eleştiren Basın organlarını kapatırlar. Yandaşlara hiçbir şey olmaz.

Müdahale Yapmaları gerekir mi  bu Hatuna ? Elbette gerekir çünkü işin ucunda ölüm tehdidi var. Önce komşularını sonra Reise karşı gelenleri ölümle tehdit ediyor.

Rahmetli Demirel alıma geldi bunları yazarken. Yürüyüş yapan öğrenciler için yürüsünler bakalım yürümekle yollar aşınmaz demişti. Yani 7 kere iktidar olan Demirel’e kalmadı bu ülke bunlara da kalmayacak elbet.