Düşüncelerimi, fikirlerimi, duygularımı hatta hayallerimi satılığa çıkarıyorum. Düşüncelerim, sahibinden az kullanılmıştır. Son derece yenilikçi ve yapıcı türdendirler. Daima pozitif olan, dünyada her insanın iyi olduğuna dair inanışın olduğu kadar temiz ve bakımlıdır. Aralarda sekteye uğrasa da bu gidişatından vazgeçmemektedir. Aynı zamanda bu dünyaya fazla zaman harcamak gerekmediğini, sadece anı yaşamamız gerektiğini savunan güçlü yönleri bulunmaktadır. Bunlar da tamamen orijinal parçalardan olup, sonradan eklenmiş hiçbir parça bulunmamaktadır. Dilediğiniz uzmana götürüp kontrol ettirebilirsiniz.

Fikirlerim ise neredeyse yol bile yapmadı. Sadece söylendi, duyuruldu ama uygulanmadı. Belki de uygulayacak cesareti olan kişilerin eline geçmediler. Aslında fikirlerim de yetkili servisten onaylı fikirlerdi. Söylendiğinde insanların çok hoşuna gitmişti fakat iş uygulamaya gelince herkes korktu kaçtı. Kazasız, tertemiz fikirler. Hatta ilk sahibinden. Bu zamanda böyle sıfır fikirleri bulmak neredeyse imkânsız. Dilediğiniz servise veya ustaya incelettirip kullanılmadığını onaylatabilirsiniz.

Duygularım ise biraz kazalı ve hasarlı. Birkaç boya ve cila işlemi gördü. Hurdaya da çıkmadı ama ciddi hasarları var. Kendi orijinal servisinde bakımları ve tamiri yapıldı. Eskisi kadar iyi performans göstermese de hâlâ eski saflığını ve temizliğini korumaktadır. ‘’Kolay Güvenmeme’’ filtresi takılıp hemen bir kişiye kolayca güvenmeme özelliği oluşturulmuştur. Böylelikle sürüş aşamasında kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Hayaller ise bu ilanın oluşma sebeplerinden biridir. Kusursuz, sahibi tarafından da çok kullanılmamış, çoğu kişinin imkânsız diyeceği türden benim hayallerim. Zaten hayal de imkânsız demek değil midir? Ufku, bucağı olmayan... Düşünmeye başladığınızda sizi olduğunuz yerden alıp çok uzaklara götürecek oradan geri döndüğünüz de ise bir daha oraya gitmek isteyeceğiniz türden. Kazasız, hasarsız, cilasız, boyasız, tertemiz hayallerim var, yeni sahibini bekleyen.

Aklıma gelmişken yakıt konusuna da değinecek olursak. Çok yakmayan, dilediğiniz zaman ekonomik pakette, dilediğiniz zaman ise turbo paketinde kullanabileceğiniz fikirler, duygular, düşünceler ve hayallerdir. Kullanım özelliği tamamen size bağlı. Duyguları turbo kullanırken, hayalleri ekonomik pakette kullanabiliyorsunuz hatta iki özelliği farklı anlarda kullanabilme şansınız da var.

Kısacası yukarıda bahsettiklerimin herhangi bir masrafı yoktur. Bir daha bu şartlarda bu özellikleri zor bulabilirsiniz. Sahibinden kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat bu. Bu arada bu ilanı okuyan kişiden benim de bir isteğim olacak. Bu özellikleri inandığım, güvendiğim birine satacağım. Çünkü takdir edersiniz ki bunlar benim ilk göz bebeğim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.