Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre,

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü İhtiyacı için motorin (diğer) akaryakıt alım işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2021/572779

1-İdarenin

A) Adı: Orman İşletme Müdürlüğü-Adapazarı Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü

b) Adresi: Şirinevler Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No: 289 54200 . Adapazarı/sakarya

c) Telefon ve faks numarası:2642753090 - 2642910432

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı: Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü İhtiyacı için motorin (diğer) akaryakıt alım işi

b) Niteliği, türü ve miktarı:

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü motorin (diğer) 39.000,00 lt. alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer:Adapazarı Merkez, Kaynarca ve Beşköprü Orman İşletme Şeflikleri, Söğütlü Orman İşletme Şefliği, Sapanca ve Soğucak Orman İşletme Şefliklerinde kullanılan araçlara Taşıt Tanıma Sistemi (OTTS) ile peyderpey akaryakıt alımı sağlanacaktır.

ç) Süresi/teslim tarihi :13.10.2021 tarihinde işe başlanır ve 31.12.2021 tarihinde iş sona erer. Araç tanıma cihazı takılacak olan cihazlara işe başlama tarihinden itibaren 3 (Üç) iş günü içerisinde araç tanıma cihazı ve Taşınabilir modül takılarak taşıt tanıma sistemi ile akaryakıt almaları sağlanacaktır. Bu süre içerisinde imzalı akaryakıt talep fişi ile akaryakıt alınabilir. Ayrıca sözleşme süresince araç tanıma cihazı takılan araçlardan herhangi birinde arıza meydana gelmesi halinde akaryakıt talep fişi ile akaryakıt alınacaktır. Araç tanıma cihazı takılı olmayan araçlar için de taşınabilir modül ve akaryakıt fişi ile akaryakıt alınacaktır. İdarenin görevlileri İdaremize ait araçları yüklenicinin akaryakıt istasyonuna getirerek ihtiyaç oldukça Taşıt Tanıma sistemi, Taşınabilir modül ve akaryakıt fişi ile teslimat yapılacaktır.

d) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalanmasını takip eden gün

Detaylı bilgi için tıklayınız

Editör: TE Bilişim