Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, TaşınmazKocaeli İl, Kandıra İlçesi Yağcılar Köyü sınırları içinde, 182 Ada, 87 Parsel de kayıtlı Köyyeri mevkinde yer almaktadır. İstanbul sınırında, asfalt yola ve köy merkezine 500 metre, Ağva sahile 10 km, Kandıra ilçe merkezine 30 km, İzmit şehir merkezine 55 km mesafededir. Yakın çevresinde orman alanı, dere, tarım alanları, köy yerleşim alanları, tarımsal yapılar bulunmaktadır. Belediye alt yapı hizmetlerinden istifade etmemektedir.
Parselin büyük kısmı engebeli, az kısmı düz halde, çalılık kaplı, çakıllı ve kayalık arazi yapısında, girintili, şekilsizdir. Üzerinde değerini etkileyecek bitki örtüsü ve yapı bulunmamaktadır. Parselin kadastral yola cephesi vardır.
Taşınmazın bulunduğu konum, arazi yapısı, toprak yapısı, büyüklüğü, çevre parsellerin kullanım şekli, Parselin kullanım alternatifleri, çevresinde yakın zamanda satılmış ve halen satılık olan emsaller ile konu taşınmazın üstün ve eksik yönleri kıyaslanmış bu kriterlere göre değer takdir edilmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Editör: TE Bilişim