Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Sakarya İli, Hendek İlçesi, Uzuncaorman K., 981 Ada, 1 Parsel, Arsa Bağımsız Bölüm Nitelikli, 10.000,46 ana taşınmaz yüzölçümlü taşınmazın tam hissesi borçlu adına kayıtlıdır.
HALİ HAZIR DURUMU KIYMETİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Uzuncaorman K. Mahallesi, 981 Ada, 1 Parselde kayıtlı, Hendek İlçesi Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan taşınmaz 10.000,46 m2 alana sahip arsa vasfı ile tapu siciline kayıtlı, kuzey ve doğu yönlerinden kadastral sokak yoluna cepheli köşebaşı parsel, topografik olarak düz geometrik olarak dikdörtgen bir yapıya sahip, etrafı betonarme ihata duvarı ile çevrili giriş kısmında saha betonu ile bir kısmı çimenlik bahçesinde çam vb. dış mekan süs bitkileri ile ve yetişkin ceviz ağaçları bulunmakta, hal hazırda üzerinde yapı ruhsat tarihi 25.07.2005 olarak tespit edilen Dengizekler Group orman ürünleri imalat ve fabrikası bulunmaktadır.
İmar durumu uygulama imar planında "Sanayi Alanı" içinde kalmakta olup, Emsal;0.70 Yükseklik; Serbest yapı hükümlerine tabidir.
Taşınmaz organize sanayi bölgesi içerisinde, ulaşım imkanları iyi, yol, su, elektrik, altyapı vb. her türlü kamu hizmetlerinden yararlanmakta, kuşbakışı yaklaşık olarak kuzey yönünde D-100 Adapazarı-Düzce karayolu 1.7 km, güneydoğu yönünde TEM Anadolu otoyolu Hendek bağlantı gişelerine 5.6 km, doğu yönünde Hendek şehir merkezine 7 km, batı yönünde Sakarya il merkezine 20 km mesafededir.
1- Fabrika binası; Yaklaşık 15 yıllık, çelik konstrüksiyon yapı, 2.314,00 m2 inşaat alanına sahip, yükseklik 7 metre, çatısı çelik konstrüksiyon üzeri sandviç panel sac kaplı, yerler betorname fabrika imalathane ve atolye binası olarak kullanılmaktadır.
2- İdari Bina; Yaklaşık 15 yıllık, kargir yapı 2 kat, 380 m2 inşaat alanına sahip fabrika binası içerisinde, dış cephesi alüminyum doğrama üzeri cam giydirme, alt katta yemekhane soyunma odaları, bay bayan tuvaletler ile depolar bulunmakta, yandan merdiven ile çıkılan üst katta 3 oda, lavabo wc bulunmakta, dış cephe pencereler alüminyum doğrama, kapılar kısmen pvc kısmen ahşap doğrama, oda yer döşemeler laminat parke, ıslak zeminler kalebodur fayans doğalgaz ısınma sistemine sahip, iskan edilir durumdadır.
3- Saha Betonu: Yaklaşık 15 yıllık, 820,00 m2 alana sahip saha betonu bulunmaktadır.
4- Kazan Dairesi: Yaklaşık 15 yıllık, 30,00 m2 alana sahip, demir doğrama yapı, çatısı ve etrafı sac kaplı kazan dairesi bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Editör: TE Bilişim