Sakaryaspor, Somaspor karşısında zorlanmadan net bir skor elde etti.

Futbol kantarında Yeşil-Siyahlıları zorlayacak ağırlığı olmayan rakiple oynayınca skorda farklı oluyor.3-0. Daha da farklı olabilirdi.

Rakip Somaspor birkaç kez cezaalanı üzerinden şut denemelerinde bulundu ancak kaleci Furkan pozisyonlarda başarılıydı.

Ali ve İrfan’la skoru 2-0’ra taşıyan Sakaryaspor devre arasına da rahat girdi. İkinci yarı Sakaryaspor, ilk yarıda olduğu gibi oyunun genelinde sahaya hakim olan taraf oldu. Kaçırılan pozisyonlar farkı engelledi. Tahir’in golü ile de netice 3-0’la netleşti.

Özlenen Sakaryaspor seyirci yoğunluğu nedense oluşmuyor? Acep nedendir? Sorusu akıllarda öylece duruyor.

Somaspor karşısında çok şeyler beklediğimiz Ozan Sol durgun bir görüntü verdi. “Ozan kardeşim, bu taraftar senden çok daha farklı performans bekliyor. Çünkü önceki sezonlarda sergilediğin oyunlarla çıtayı sen yükselttin. Onun için camianın bu beklentisini sakın ola ki çok görme”

Puan cetveline bakıldığında kalesinde bir golle en az gol yiyen takımlardan birisi Sakaryaspor. İlk 8 takım arasında da en az (7) gol atan yine Sakaryaspor.

Pazar günü Ankaraspor deplasmanı zor bir viraj. Çünkü şu ana kadar 15 golle en fazla gol atan takım onlar. Alınacak 3 puan çok çok değer kazanacak. Aynı zamanda rakiplerden birini puan cetvelinde altına alacaksın.