PAMUKOVA ÇOK KAÇIRDI
Erenler iki nolu sahada İzlog Pamukovaspor, As Akyazı’ya pozisyon vermezken çokta pozisyon kaçırdı. İlk yarıda özellikle Eyüp iki net pozisyonda 28 ve 35 dakikalarda eski bir Pamukovalı kaleci Uğur’a takıldı. 40 dakikada golcü Alpaslan müsait pozisyonda topu üstten auta attı ve devre 0-0 bitti.
ÖZGÜR KEDİKLİ ATTI
PAMUKOVA KAZANDI
İzlog Pamukova, As Akyazı karşısında ikinci yarıya da etkili başladı. 48 dakika dolarken oyuna ikinci yarıda giren Özgür As Akyazı savunmasının uzaklaştıramadığı topu ağlara göndererek üç puanı müjdeleyen golü attı. Golden sonra karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin içinden gol çıkmadı ama Pamukoval’ı Emirhan’a 88 de kırmızı kart çıktı ve İzlog Pamukova dördüncü maçta kazanarak üst sıra hesaplarını karıştırdı.
İzlog Pamukova As Akyazıspor’u yenerek hem üç puan hasretine son verdi hem de üst sıra hesabı yapan takımlar arasına katıldı.
Pamukova Özgür’lüğüne kavuştu 1-0
Playoff’ta üç puanı bir arada göremeyen ve üç beraberlikle zirvenin uzağında kalan İzlog Pamukova yedi puanla üst sıralarda olan yenilgisiz As Akyazıspor’u 1-0 yenerek hem yenilgiye olan özlemini giderdi hem de üst sıra hesabı içine girdi.
Editör: Serkan Çağlar
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar