Geleneksel Olgunlar Futbol Turnuvası'nda Doruk Eğitim Kurumları, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in de forma giydiği Serdivan Belediye’yi 5-3 yenerek zirveye kuruldu.

İlk haftayı geride bırakan Geleneksel Olgunlar Futbol Turnuvası'nda ilk maçına çıkan Serdivan Belediye takımı, Doruk Eğitim Kurumları karşısında yenilgiden kurtulamadı.

Günün ilk maçında Doruk Eğitim Kurumları, zorlu rakibi Seridvan Belediyesini 5-3 yenerek 3 puana ulaşırken Olgunlar A Grubu'nda mücadele eden Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'in performansı ise takımının galibiyet almasına yetmedi.

Doruk Eğitim Kurumları sahadan 5-3 galibiyetle ayrılırken golleri İsmail Topçuoğlu, Serdar Pamuklar, Eyüp Berk, Serdar Şişman ve Berat Ferik attı. Serdivan Belediye takımının golcüleri ise Levent Demiray, Doğan Konuklar ve İbrahim Ataman oldu. Bu sonuçla 2. maçında ilk galibiyetini hanesine yazdıran Doruk Eğitim, 4 puanla 1. sıraya yükseldi.

Muhabir: MANSUR YILMAZ