Sakarya Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan duyuruda, Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nün D-100 Adapazarı Hanlı Kavşağı Mekece Devlet Yolu Üstyapı Yenileme Yapım İşi kapsamında trafik düzenlemesine gittiği bildirildi.
Açıklamada, KK. No. 650-02 Adapazarı-Mekece Devlet Yolu üzerinde, Bayırakçaşehir Kavşağı'nın bulunduğu Km: 30+550 ile Gökgöz Kavşağı'nın yer aldığı Km: 32+700 arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik kesimin, yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle tek yönlü trafiğe kapatıldığı belirtildi.
Trafiğe kapatılan bu güzergahta ulaşımın, sol taşıma üzerinden gidiş-geliş (iki yönlü) olarak sağlandığı ifade edildi. Sakarya Valiliği, sürücülerin bu güzergahta seyrederken trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.