Esenbel İlkokulu’na gerçekleştirilen ziyarette Sakaryasporlu futbolcular Abdülkerim Canlı ve Mert Akoğlu’nun yanı sıra tribün liderleri Yılmaz Şen ile Volkan Kahyalar da yer aldı. Okul bahçesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan yeşil-siyahlı heyet, minik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Elleri yeşil-siyahlı bayraklar, atkılar ve formalarla donatılan öğrenciler, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Soruları Yanıtladılar, İmza Dağıttılar
Ziyaret kapsamında okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide yeşil-siyahlı futbolcular ve tribün liderleri, öğrencilerin meraksız ve samimi sorularını yanıtladı. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte minik öğrenciler, sevdikleri futbolculardan imza alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Program, futbolcuların ve tribün liderlerinin öğrenci ve öğretmenlerle birlikte çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. "Nehrin Çocukları" projesinin, şehrin spor kültürünü ve Sakaryaspor sevgisini genç nesillere aşılamak amacıyla önümüzdeki günlerde farklı okullarla devam edeceği öğrenildi.





