Yeryüzünde bir Devlet Adamı gösterin ki, kendisinin geleceğini,” BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAK!” gerçekliği ile anlatsın!

     Büyük bir Devlet Adamı olarak,” Fakat TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR!” erdemiyle de, ülkesini gençlerine emanet etsin!

     İşte O devlet Adamı ancak Eşsiz Lider Mustafa Kemal Atatürk’tür.                   

   Şunu da tam da bugünlerde söyleyeyim; “ Milli !” sözü bile,” Yaratılmış Evren-Canlılar !” inancımdan sonra gelir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Ülkenin her Milli Bayramında ve her fırsatta, yok saymaya kalkan da Müslümanlığı-İslamiyeti kendi yol’una sokma isteği yatmaktadır.    

     İmanı olan bilir; İslamiyet Yaratılmış Tüm Evren içindir.

    Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni Kurtarıp-Kurduğu gün, KİMİLERİ(?) Yeryüzünde kaç Bağımsız Müslüman-İslam Devleti olduğunu  bilmez?

     Başta Diyanet, Hadi O anlayıştakilerin tümü bunu açıklasın? O Diyanet ki, kendi kuruluş tarihini, Kurucusu’nun kim olduğunu bile bilmezden gelebilir?

    ATATÜRK; Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğu gün Yeryüzünde kaç tane Bağımsız Müslüman-İslam Devlet vardı? Bilen varsa saysa ya?

   

    Mustafa Kemal Atatürk, Özgür-Bağımsız Müslüman-İslam Devletleri kurulmasının ilk ateşini yakan muhteşem bir Devlet Adamı’dır.

    Yüzünü kızartmak istemeyen Atatürk’ü araştırıp konuşacak. O, Osmanlı’nın 3 kıtadaki topraklarındaki tüm savaşlarda ömür tüketen Mustafa Kemal’dir: -)

    Osmanlı Subayı olarak; Asya, Avrupa, Afrika kıtalarındaki savaşlarda kaç kez  ölümden döner. Asya çöllerinde, Orta Doğu’da, Balkan, Kafkas topraklarında;

    Yedi Düvel Donanması önünde,” Çanakkale Geçilmez!” destanını yazan kahraman Türk Subayıdır.

   Osmanlı Ordusu’nun, savaşlardan kalan son askerlerini, silah ve cephaneleri ile Orta Doğu’dan çıkaran; Anadolu’da toplayan, GAZİ Mustafa Kemal’dir.

     O Orduları, silah ve cephaneleri Doğu Anadolu’ya sevk ederek; Erzurum’da Osmanlı’nın Tek ve en güçlü Askeri Gücü olarak toplayan da, GAZİ’dir.

    

    Orta Doğu’dan, Yedi Düvel Donaması tarafından İşgal edilmiş İstanbul’a döner. O gün; İşgal Devletleri savaş gemilerinin top namlularını Padişahın bulunduğu Dolmabahçe Sarayı’na çevrilidir. Daha O GÜN;

      “ Geldikleri gibi giderler!” diyen Mustafa Kemal Atatürk’tür.

    Kurtuluş Tarihi okunmadan Atatürk bilinemez. En tehlikeli Fitneler de zaten cehaletten neşet eder.

    İşte; Bugün 30 Ağustos 2021… İŞGAL EDİLMİŞ ÜLKEMİN MİLLİ TARİH GÜNÜ:     

     30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi bugün; ATATÜRK’ün,” Ordular İlk Hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!” komutunu verdiği gün.   

   Yunan askeri 9 Eylül 1922 günü İzmir’de denize döküldüğü gün de emir yerine gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu günlere uzanan tarihi O Gündür.

    Tarihte bir eşi daha olmayan Asker- Devlet Adamı Erdemleri yaşanarak: Karagahı ile birlikte Esir Olunan Yunan Başkomutanı huzura kabul edilir; Mustafa Kemal’in,” Bir komutanın kılıcı şerefidir, alınmaz!” sözü unutulmaz.

    İzmir, Yunan işgalinden kurtarıldığında, Türk Bayrağı çekilmiş karargah binasına girerken, yola serili Yunan Bayrağı’nı görünce,“ O Bayrak bir milleti temsil ediyor, ayaklar altına serilemez!” diyen İNSANDIR!  

   

    Atatürk, Barışçı ve Evrensel Çağdaş bir Cumhuriyet kurmuştur.

   Öyle ki, bugün;” Yurtta Sulh, Cihan da Sulh !” diyen başka bir Devlet Adamı yoktur.  

   Komşu Ülkelerle SIFIR SORUN YAŞATAN TEK DEVLET ADAMI, ATATÜRK’tür.

    Türkiye Cumhuriyet’i, ATATÜRK’ü kaybedene kadar da, tek bir komşusu ile savaş yaşamadı, tek kurşun da atılmadı... İSTANBUL, TRAKYA, HATAY düşmandan geri alınırken bile: -)

    Ne Fatih Mehmet Han’ı, ne Kanuni Sultan Süleyman’ı, ne de Yavuz Sultan Selim Han’ı bile yeterince bilmeyenler; Size Atatürk’ü anlatamaz, anlatmazlar!

    Huzur ve Güven içinde Çağdaş Yaşamak tüm İnsanlığın Yaradılış Hakkı’dır.

   YARADAN’ın verdiği YAŞAMA HAKKI’nı; bir Allah Kulu vermez-veremez. Sana verileni kul’dan sanma; sana,” KUL’a kul olma!” emrini unutma.

    Erdemli bir Devlet Adamı ile huzurlu, güvenli bir Çağdaş Türkiye’de, tüm Milletimize Nice MİLLİ BAYRAMLAR dilerim.