Muhtar İsmet İskefiyeli; "Şu an havalar güneşli, yağmur yağmıyor. Bir ay sonra yağmurlar yağdığında, Yenimahalle sokakları su içinde kalacak. Gelin havalar güneşliyken, sorun olan yerleri yapın" dedi.
BELEDİYE BAŞKANLARI SIKINTILARI ÇÖZMEK İÇİN VARDIR
Muhtar İSKEFİYELİ; "İki buçuk yıldır söylediklerimiz kulak arkası yapılıp, Belediye Başkanımız yağmur suyu sorununu çözmek için bir yaklaşım göstermedi. Kendisine, müsaade et bir iş makinesi ver. Büzü ben SASKİ'den alayım, yağmur sularını dereye bağlayayım, dedim. İnsanlar sıkıntılı. Belediye Başkanları, insanların sorununu çözmek için vardır. Mahallenin sorununu, altyapısını, yağmur suyunu, asfaltını, kaldırımını, bunların yapılmasını sağlaması lazım" dedi.
NİYE OTURUYORSUNUZ O KOLTUKLARDA?
Muhtar İSKEFİYELİ; "İki buçuk yıl oldu, Hendek Belediyesi yağmur suyu konusunda elini taşın altına sokmadı. Biz bir şey dediğimiz zaman, vay Yenimahalle muhtarı, öyle diyor, böyle diyor, diye konuşuyorlar. Bana da telefon açıp, ağıza alınmayacak laflar söyleyip tenkit eden insanlar oluyor. Niye oturuyorsunuz o koltuklarda? Bu işlere neden bakmıyorsunuz? Diye konuşuyorlar. Ne zaman söylüyorlar bunları? Yağmur yağdığı zaman söylüyorlar. Güneşli havalarda bir şey söylemiyorlar. Yağmurlar yağdığı zaman bu sıkıntılar tekrar gelecek." dedi.
ALLAH RIZASI İÇİN YAPIN
Muhtar İSKEFİYELİ, Belediye Başkanına yağmur sularıyla ilgili çağrı yaptı. Muhtar İSKEFİYELİ; " Sayın Belediye Başkanım! Allah rızası için gelin, yağmurlar yağmadan bu sorunlara bir çare bulalım. Sadece böyle yap yıkla bu işler olmaz. Yenimahallenin durumu çok kötü. Yollarda yürünmüyor, kaldırımlar berbat. Parklarımız çok kötü durumda. Yağmur suyuyla çok büyük sıkıntımız var" dedi.





