Yeni bir yerde yazmaya veya yeni bir göreve başlamak aslında her insanda her zaman bir “yenilik heyecanı” uyandırır. Ancak Bizim Sakarya’da yazmaya benim başlıyor olmam bunun biraz ötesinde bir durum. Çünkü burası benim için yeni değil sürekli içinde olduğum bir aile bir yuva havasındadır.

Genel Yayın yönetmeni Tuncer Kalaycı ve ekibiyle bugüne kadar Sakarya’nın en cesur ve en bağımsız Gazetesi olmayı başaran Bizim Sakarya’da bundan böyle yine birlikte olacağız. Bildiğiniz gibi daha önce de buradaydık yine buradayız.. Bu bir bayrak yarışıdır ve bu bayrak yarışında bizden öncekiler vardı biz varız yarın da başkaları olacak. Asıl olan Kurumlardır geresi ise TEFURRUAT..

Elimizden geldiği bilgimizin yettiği kadar her zaman tarafsız ve objektif gazetecilik anlayışımızı sporda yine sizlere daha hareketli ve daha renkli bir şekilde sunmaya devem edebilmek adına tüm gücümüzle mücadele edeceğimizin altını çizmek isterken asıl gayemizin bilinenlerle yetinen değil bilinmeyenleri arayan bulan ortaya koyan olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamamız olduğunu belirtmeliyim.

Düşünen, üreten ve paylaşan bir ekiple yeni sezonda yeni ve sürpriz isimler ve Sporda duayen yüzlerle de Bizim Sakarya’da olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak dileğimi ortaya koyuyor, Sakarya da Sporun ve Sakaryaspor’un da bu yeni dönemde yeni hedeflere yeni başarılarla birlikte kalıcı MUTLULUKLARA doğru yol almasını tüm kalbimle temenni ediyorum.. Dünya da değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu hatırlatarak, Fikranı Hür, Vicdanı Hür ve İrfanı Hür bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak“ NEREDE KALMIŞTIK” diyorum..