Sakaryaspor, Serik Belediyespor karşısında oyuna arzulu, istekli ve bir an önce sonuca gitme ısrarı ile sahada görüntü vermeye çalıştı. 18. Dakikada Ali Özgün ile 1-0 yaptı. 27. Dakikada bariz savunma hatasından rakip skoru dengeledi. Sakaryaspor’un inatla gol arayışı 2 dakika sonra meyvesini verdi ve yine Ali Özgün ile skor 2-1 oldu.

Sonra ne mi oldu? Önceki iç saha maçlarında olduğu gibi skor avantajını yakalayan Sakaryaspor gitti, yerine başka bir takım izlemeye başlandı. Son zamanlarda Sakaryaspor bunu alışkanlık haline getirdi adeta. Skor elde edildikten sonra bir rehavet ki sorma gitsin. Rakip Serik 10 kişi kaldıktan sonra bile atak üstüne atak yapmaktan vazgeçmedi.

Sakaryaspor’un bu rehavet içindeki görüntüsüne tribünler de isyan etti ve ısrarla maç sonuna kadar devamlı tezahürat yaparak takımı ateşlendirmek istediler. Ancak takımdaki genel ruh halini değiştiremediler. Neyseki üç puan Sakaryaspor’un oldu. Son oyunlardaki ikinci yarı durgunluğu Yeşil-Siyah lidere yakışmıyor.

Sezonun kalan bölümünde Sakarayspor formasını giyenler ikinci yarılarda böyle görüntü vermeye devam ederlerse birileri çıkar cezayı kesiverirler.

Aman haaa. Son yıllarda Sakaryaspor camiası çok üzüntüler yaşadı, tekrarına tahammül kalmadı artık!!!