Gazetemiz Yazarlarından Canpolat Kuzey’in de katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Söyleşi ve İmza Günü’ 10 Temmuz Cuma saat 18.00-21.00, 11 Temmuz Cumartesi saat 12.00-14.00 saatleri arasında Sapanca Talia Otel’de gerçekleşecek.

Kapaklıkaya’nın sevenleriyle buluşması için düzenlenen bu organizasyona katılımsa ücretsiz olacak.

Kuzey ile bir süredir birlikte vakit geçiren; Kapaklıkaya Sapanca’da eğitim ve seminer hazırlığında yapmakta. Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan eğitim için Kuzey ile istişarede bulunarak ortak bir proje için kolları sıvadılar.

Gazetemiz yazarlarından Psk. Canpolat Kuzey sosyal medya hesabında şu sözlere yer verdi; ‘Alişan hocamızı şehrimizde misafir etmek oldukça güzel bir duygu, toplumu oluşturan ana unsurların başında gelen bireylerimizin bilinçlenmesi için çok güzel projelerimiz var, şu anda üzerinde çalışıyoruz. Kısa zaman içerisinde güzel şehrimiz Sakarya’da birçok eğitim ve organizasyonlar yapacağız. Bu projelerin başlangıcı olarak 10-11 Temmuz’da Söyleşi ve İmza Günü düzenliyoruz; tüm sevenlerimizi ve katılmak isteyen herkesi misafir etmekten mutluluk duyacağız.

Editör: TE Bilişim