*AHLAT AĞACI

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan

Oyuncular: Bennu Yıldırımlar,

Doğu Demirkol, Serkan Keskin,

Murat Cemcir, Hazar Ergüçlü, Tamer Levent

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Süre: 188 Dakika

Tür: Dram

Bazıları için taşra, tüm umutların eninde sonunda yalnızlıkla kesiştiği bir sürgün yeridir. Tıpkı babaların ve oğulların kesişen kaderleri gibi, tüm umutların, hayallerin, çaresizlikle kesiştiği hudutsuz bir sürgün yeridir. Sinan oldum olası edebiyatla ilgili bir genç adamdır ve yazar olmak istemektedir. Anadolu'da doğduğu köye dönen genç adam kitabını bastıracak parayı bulmak için tüm enerjisini harcamaya başlar ancak babasının geçmişten kalan borçları başına dert olacaktır... Nuri Bilge Ceylan'ın sekizinci sinema filmi olan Ahlat Ağacı'nın yapımcılığının Türkiye ayağını Zeynep Özbatur Atakan üstleniyor.

*CÜCE DEDEKTİF ŞERLOK

Yönetmen: John Stevenson

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Süre: 87 Dakika

Tür: Animasyon

Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra'nın dört bir yanındaki bahçe cücelerini kaçırdığını fark ederler. Cino ve Jülyet eve dönüp bahçelerindeki herkesin kaybolduğunu gördüklerinde aramaları gereken tek bir cüce vardır.

*DENİZ ve GÜNEŞ

Yönetmen: Barış Denge

Oyuncular: Burak Serdar Şanal,

Tolga Bozkurt, Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk,

Şafak Pekdemir Mengü

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Süre: 84 Dakika

Tür: Romantik

Babasının zorlamasıyla Nurperi ile mantık evliliği yapacak olan Deniz, İstanbul'daki Otilia konseri için Nurperi'nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada'ya gelmişlerdir. Döndüklerinde evlenmeleri planlanmakta, babaları için de bu gezi bir tanışma fırsatı olarak görülmektedir. Deniz, tek başına katıldığı sualtı dalış aktivitesinde Güneş ile karşılaşır. Güneş'i işitme engelli sanan Deniz, iletişim için işaret dili öğrenip kullanınca, Deniz'i de işitme engelli sanacak Güneş ile aralarında benzersiz ve tarifsiz bir tutku oluşur. Deniz, servet kaygısı olan babası, Nurperi, Güneş ve Güneş'in gizli aşığı Doruk arasında kalbinin güçlü sesini duyurmak için mücadele etmelidir.

*SÜRÜKLENİŞ

Yönetmen: Baltasar Kormakur

Oyuncular: Jeffrey Thomas,

Shailene Woodley, Sam Claflin

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Süre: 99 Dakika

Tür: Dram

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Adrift, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğrudan, tarihte görülmüş en büyük kasırga felaketlerinden birine doğru olacaktır. Kasırganın ardından kendine gelen Tami, Richard'ın ağır yaralandığını ve teknelerinin harabeye döndüğünü görür. Tami, kurtarılmak için hiçbir umudu olmadan, kendisini ve hayatı boyunca aşık olduğu tek adamı kurtarmak için gereken gücü ve kararlılığı kendinde bulmak zorundadır.

*KASIRGADA VURGUN

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Maggie Grace, Toby Kebbell,

Ryan Kwanten

Vizyon Tarihi: 31.05.2018

Süre: 103 Dakika

Tür: Gerilim

Bir kasırga tehdidi karşısında, fırsatçı suçlular ABD Mint tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanlığı temsilcisinin bildiği kasa dairesi şifresine ihtiyaç duyarlar. Temsilci, kendisine beklenmedik bir müttefik bulmuştur: Kasırgalardan korkan fakat hırsızların kaçırdığı kardeşini kurtarmaya kararlı bir meteoroloji uzmanı. Meteoroloji uzmanı Will, bu yolculukta galip gelmek için fırtına bilgisini bir silah olarak kullanır.

Not: Bütün  filmlerin, ayrıntılı seans günleri ve saatleri için;

Agora Avm;

seanslara; linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serdivan Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/serdivan-sinema-salonu

 linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.                                                                  

Ada Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/ada-sinema-salonu  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim