ANKA

Başlat: 0:06

Yönetmen Süleyman Mert Özdemir
Senarist Ozan Akbaba
Oyuncular: Ozan Akbaba, Engin Hepileri, Uğur Uzunel
Tür: Dram, Aksiyon
Süre: 2s 10dk

  • Agora AVM / Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Murat henüz çocukken ailesini trafik kazasında kaybeder. O günden beri hayata tutunmak konusunda gönülsüz olan Murat'ın hayatındaki en büyük destek yakın arkadaşı Tarık, sevdiği kadın Zümrüt ve onu büyüten Ejder babası olur. Ancak işinden kavulması ve parasız kalması onu iyice karamsarlığa sürükler. Murat'ın hayatına devam etmesi için kaza gününe dair ne varsa tam olarak yaşaması gerektiğine inanan Ejder, Murat'a kaza yapılan arabayı gösterir ve onu artık bu halde görmek istemediğini söyleyerek bir karar vermesini ister. Yaşananlardan sonra bir süre ortadan kaybolan Murat, geri döndüğünde hayatına yeniden başlamak için harekete geçer.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2

Yönetmen Nurullah Yenihan, Pelin Tuğçe Şen
Tür: Animasyon

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Cadde 54


Çocuk filmi

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2, kuraklık, okyanus ve denizlerde yaşamı tehdit eden kirlilik, iklim değişikliği, doğal afetlerin artışı gibi sorunlarla ilgilenen, Kaptan Pengu önderliğindeki grubun yaşadıklarını konu ediyor. İnci Koyu'nda sürekli çöp toplamak zorunda kalan Maki, bu duruma bir çözüm bulmak ister. Bir yardım talebinde bulunmaya karar veren Maki, bunu bir müzik festivali düzenleyerek gerçekleştirmeye karar verir. Kahramanlar, bu süreçte başlarına gelen maceraların üstesinden gelerek unutulmaz bir müzik grubu kurar ve tüm sorunları çözecek bir planı uygulamaya başlar.

Yıldızlar da Kayar

Yönetmen Günay Günaydın
Senarist Koray Yeltekin
Oyuncular: Cezmi Baskın, Ceyda Olguner, Cem Kılıç
Tür: Komedi
Süre: 1s 40dk

  • Agora AVM / Cinemaximum Serdivan AVM

Yıldızlar da Kayar, bir köyde altı ay yaşamak zorunda kalan bir popstarın hikayesini konu ediyor. Söyledikleriyle magazin gündeminden inmeyen Popstar Berkcan, yaşadığı talihsiz bir olayın ardından sosyal medyada linç edilir. Kamuoyu baskısı üzerine mahkeme, Berkcan'ı ışıltılı hayatından ve teknolojiden uzak olacağı bir köyde altı ay yaşamaya mahkum eder. Oldukça sıkıntılı günler geçiren Berkcan'ın köyde tek tanıdığı öğretmen Zeynep ve onun kız kardeşidir.

Editör: TE Bilişim