Ölmek İçin Zaman Yok

Yönetmen Cary Joji Fukunaga
Senarist Neal Purvis, Robert Wade
Oyuncular: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux
Orijinal adı No Time To Die
Tür: Aksiyon, Gerilim, Casusluk
Süre: 2s 43dk

Ölmek İçin Zaman Yok, aktif hizmetten ayrılmasına rağmen dostunun yardım çağrısıyla kendisini yeniden zorlu bir maceranın içinde bulan Bond'un hikayesini konu ediyor. Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

Nefesini Tut 2

Yönetmen Rodolfo Sayagues
Senarist Fede Alvarez, Rodolfo Sayagues
Oyuncular: Stephen Lang, Madelyn Grace, Brendan Sexton III
Orijinal adı Don't Breathe 2
Tür: Korku, Gerilim
Süre: 1s 39dk

Körlüğü nedeniyle hafife alınan ancak hiçbir şeyin yoluna çıkmasına izin vermeyen bir adam olan Norman Nordstrom, yaşanan olayların üzerinden geçen sekiz senenin ardından kendisine yeni bir hayat kurar. Bir evde çıkan yangın sonucu yetim kalan 11 yaşındaki Phoenix'i yanına alan Norman, böylece kendisinden çalınan ailesini yeniden yaratmış olur. Onların kendilerine kurdukları sakin hayat, davetsiz misafirlerin evlerine gelmesiyle bozulur. Phoenix'i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Norman, bu süreçte içinde saklı olanı yeniden ortaya çıkarmak zorunda kalır.

Süper Köpek ve Turbo Kedi

Yönetmen Ben Smith (VI)
Senarist Ben Smith (VI)
Oyuncular Luke Evans, Gemma Arterton, Bill Nighy
Orijinal adı StarDog And TurboCat
Tür: Animasyon, Macera
Süre: 1s 30dk

Çocuk filmi
Süper Köpek ve Turbo Kedi, dünyayı sevgi dolu bir yer yapmak için çabalayan bir köpek ve kedinin hikayesini konu ediyor. Buddy, bilim insanı sahibi tarafından uzata gönderilen bir köpektir. Aradan geçen 50 yılın ardından dünyaya dönen Buddy, burada beklemediği durumlarla karşılaşır. Artık insanların hayvanların en iyi dostu olmadığını öğrenen Buddy, bu duruma çok şaşırır. Bu yeni dünyaya alışmaya çalışan Buddy’ye bu süreçte Felix adındaki kedi yardımcı olur. Güçlerini birleştiren Buddy ve Felix, karşılarına çıkan her türlü engeli aşmaya çalışır. Buddy ve Felix, dünyayı eski haline getirecek olan süper kahramanlar olmayı başarabilecek midir?

Kitab-ı Cin

Yönetmen Hakan Aydın
Senarist Eyüp Aydın
Oyuncular: Rasul Kuliev, Derya Acar, Sarkhan Shkhiyevv
Tür: Korku, Fantastik

Kitab-ı Cin, bir cin ordusunun uyanmasına neden olan bir keşif yapan üniversite öğrencilerinin hikayesini konu ediyor. Üniversite öğrencisi dört genç, tesadüfen yıllarca gizli kalmış olan Hz. Süleyman'ın sırlarla dolu kitabını bulur. Ancak onların kitabı bulmaları, bir cin ordusunun uyanmasına neden olur. Gençler, cin ordusunu uyandırmalarıyla kendilerini korkunç durumların içinde bulur.

Avcı İlk Kehanet

Yönetmen Onur Aldoğan
Senarist Onur Aldoğan
Oyuncular: Gürbey İleri, Ferzan Hekimoğlu, Bülent Çetinaslan
Tür: Fantastik
Süre: 1s 25dk

Avcı İlk Kehanet, bir kahanetin bir araya getirdiği avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis, birlikte dünyanın kaderine doğru fantastik bir yolculuğa çıkar.

Editör: TE Bilişim