Gerçek Kahraman

Yönetmen Shawn Levy
Senarist Matt Lieberman, Zak Penn
Oyuncular: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery
Orijinal adı Free Guy
Tür: Komedi, Aksiyon, Macera
Süre: 1s 55dk

Gerçek Kahraman, açık dünya oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıra dışı hikayesini konu ediyor. Guy, rutin bir hayat süren ve bir bankada memur olarak çalışan genç bir adamdır. Bir gün genç adam, Free City adında acımasız bir açık dünya oyununda arka plan karakteri olduğunu keşfeder. Bu keşif onun hayatının bambaşka bir hal almasına neden olur. Artık kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar veren Guy, sınırları olmayan bu dünyada hayatta kalmak ve diğer karakterleri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir..

Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ

Yönetmen Joel Crawford
Senarist Dan Hageman, Kevin Hageman
Oyuncular: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
Orijinal adı The Croods: A New Age
Tür: Animasyon, Macera, Aile, Komedi
Süre: 1s 36dk

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film
Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ, kendilerinden daha üstte olan bir aileyle birlikte yaşamaya başlayan Crood'ların hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar başlarına gelen felaketlerden kurtulmayı başaran Crood'lar, hayatlatının en büyük meydan okumasıyla karşı karşıyadır. Kendileri için yeni bir yaşam alanına ihtiyaç duyan Crood'lar, güvenle yaşayabilecekleri bir yer bulmak için dünyaya doğru yola çıkar. Onlar, etrafı duvarlarla çevrili, huzurlu cenneti keşfettiklerinde hayatlarındaki tüm sorunların çözüldüğünü düşünür. Ancak gittikleri yeni yerde Üstünsoylar yaşamaktadır. Evrim merdiveninde Crood'lardan birkaç basamak üstte olan Üstünsoylar, muhteşem icatlara, ağaç evlere, sulak arazilere sahiptir. İki ailenin bir arada yaşamaya başlamasıyla gerilimin ortaya çıkması çok uzun sürmez. Ancak yeni bir tehdit ortaya çıktığında iki aile farklılıklarını kucaklayıp birlikte bir gelecek inşa etmeye çalışır.


Gerçek Cinler

Yönetmen Onur Aldoğan
Senarist Onur Aldoğan
Oyuncular: Ceyhun Sevilmiş, Rıfat Kanpara, Kuzey Demir
Tür: Korku
Süre: 1s 15dk

Gerçek Cinler, tezi için korkunç olayların yalandığı bir köye giden ve burada beklenmedik durumlarla karşılaşan Ceyhun'un hikayesini konu ediyor. Yüksek lisans yapan Ceyhun, tezi için korku hikayelerini ve mitlerini seçer. Bu yüzden 2 arkadaşı ile birlikte internette bulduğu korkunç olayların yaşandığı yerlere giden Ceyhun, burada araştırma yapar. Okuduklarının gerçek olduğunu anlamalarının ardından ekiptekiler, gördükleri cin ve varlıkların etkisiyle Ceyhun'u yalnız bırakarak bölgeden ayrılır. Gördüklerini kanıtlamak isteyen Ceyhun, arkadaşı Murat ile birlikte her şeyi kayıt altına alarak araştırmalarına devam eder. Ancak çok geçmeden cinler Ceyhun'a musallar olur ve onunla iletişime geçmeye başlar.

Zamanda Tutsak

Yönetmen M. Night Shyamalan
Senarist M. Night Shyamalan, Pierre-Oscar Levy
Oyuncular: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell
Orijinal adı Old
Tür: Gerilim, Fantastik
Süre: 1s 48dk

Zamanda Tutsak, tatile için gittikleri kumsalda beklenmedik durumlarla karşılaşan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Bir aile, hem dinlenmek hem de eğlenceli zaman geçirebilmek için tropik bir tatile gitmeye karar verir. Geldikleri plaj oldukça kuytudadır ve aile birkaç saatliğine burada dinlenir. Ancak sonra beklenmedik bir şey olur. Aile, plajın anlam veremedikleri bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu ve hayatlarının sadece bir güne indirgendiğini keşfeder.


 

Hanzap

Yönetmen Okan Ege Ergüven
Oyuncular: Sena Tuğçe Güner, Emin Gümüşkaya, Naci Taşdöğen
Tür: Korku

Korku türündeki "Hanzap" filminin yönetmen koltuğunda Okan Ege Ergüven oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Sena Tuğçe Güner, Emin Gümüşkaya, Naci Taşdöğen, Ömer Duran, Fatma Nilgün İslamoğlu gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilişim