Addams Ailesi 2

Yönetmen    Greg Tiernan, Conrad Vernon
Senarist Dan Hernandez, Benji Samit
Oyuncular: JOscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz
Orijinal adı: The Addams Family 2
Tür:  Animasyon, Aile, Komedi
Süre: 1s 33dk

Çocuk filmi
Addams Ailesi 2, aile bağlarını kuvvetlendirmek için macera dolu bir tatile çıkan Addams Ailesi'nin hikayesini konu ediyor. Morticia ve Gomez'in çocukları artık büyümüştür. Aralarındaki bağın gün geçtikçe zayıflamasının ardından Pugsley, Fester Amca ve mürettebatı aile bağlarını kuvvetlendirmek için tatile çıkmaya karar verir. Perili karavanlarına atlayarak Amerika'nın diğer ucuna doğru çıktıkları bu yolculuk onların kendi gerçekliğinden uzaklaşmalarına neden olur. Yol boyunca kendilerini birbirinden tuhaf durumun içinde bulan ekip, ikonik kuzenleri It ve yolda karşılaştıkları ilginç karakterlerle komik çatışmalara girer.
► Serdivan Cinemaximum / Agora

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler

Yönetmen  Hong Sung-Ho
Senarist Hong Sung-Ho
Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Simon Kassianides
Orijinal adı:Red Shoes and the Seven Dwarfs
Tür:   Animasyon, Aile
Süre: 1s 32dk

Çocuk filmi
Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler, cüceye dönüşen prenslerin hikayesini konu ediyor. Kendilerine yapılan büyü sonucu cüceye dönüşen prenslerin eski hallerine dönmenin yolunu arar. Onların yapması gereken tek şey, bir kadının kaybolan kırmızı ayakkabılarını bulmaktır. Ancak ayakkabıları bulmak sandıkları kadar kolay olmaz.

► Serdivan Cinemaximum 

4N1K Düğün

Yönetmen  Deniz Coşkun
Senarist Deniz Coşkun
Oyuncular:  Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer
Tür: Romantik komedi
Süre: 1s 29dk

4N1K Düğün, düğüne saatler kala hafızasını kaybeden sevgilisinin aşkını tekrar kazanmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, artık evlenmeye karar verir. Düğün günü gelip çattığında beklenmedik bir olay meydana gelir. Annesinin düğünden beklentisi yüzünden hayatı cehenneme dönen Yaprak, bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. 17 yaşına geri dönen Yaprak, birkaç saat sonra dünya evine girecektir. Ali, nikaha saatler kala Yaprak’ın aşkını tekrar kazanmaya çalışır. Bu süreçte ona destek olan arkadaşları geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

► Serdivan Cinemaximum / Agora

Seni Bulacam Oğlum!

Yönetmen Gökhan Yıkılkan
Senarist  Taha İkbal, Gökhan Yıkılkan
Oyuncular:   Gökhan Yıkılkan, Fulden Akyürek, Ali Sürmeli
Tür: Komedi
Süre: 1s 30dk

Seni Bulacam Oğlum!, birlikte biriktirdikleri paraları alıp ortadan kaybolan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan İskender ve Ertan, gece gündüz çalışarak para biriktirir. Ancak bir gün İskender, biriktirilen tüm parayı alarak ortadan kaybolur. Onca emek vererek biriktirdiği paralardan olan Ertan için tek kötü sürpriz bu değildir. İskender, ortadan kaybolmadan önce tehlikeli bir tefeci olan Cengiz’in de aralarında olduğu birkaç kişiden borç alıp, bunları Ertan’a yıkmıştır. Kendi parasını kaybettiği yetmezmiş gibi bir de parasını isteyen alacaklılar ile uğraşmak zorunda kalan Ertan’ın İskender’i bulmaktan başka çaresi yoktur. İskender’i bulmak için yola koyulan Ertan, yolda karşısına çıkan insanların da yardımı ile adım adım iskender’e yaklaşır.

► Serdivan Cinemaximum / Agora

Dün Gece Soho'da

Yönetmen  Edgar Wright
Senarist Krysty Wilson-Cairns, Edgar Wright
Oyuncular: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith (XI)
Orijinal adı: Last Night in Soho
Tür:   Gerilim, Korku
Süre: 1s 57dk

Dün Gece Soho'da, gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder. 

► Agora

Editör: TE Bilişim