fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması’nda kazananlar, ünlü jürinin değerlendirmesi ve muhteşem bir ödül töreniyle belli olurken 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil edecek Serhat; son provasını ödül töreninde liselilerle yaptı.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması’nın finali ve ödül töreni muhteşem bir organizasyonla yapıldı. Ödül töreninde; ‘’İcra’’, ‘’Sahne Performansı’’, ‘’Erkek Solist’’, ‘’Kız Solist’’, ‘’Orkestra’’ ve ‘’Enstrüman’’ kategorilerinin yanı sıra ‘’Basın Özel Ödülü’’ , ‘’Jüri Özel Ödülü’’ ve ‘’Şehrin Sesi’’ dallarının kazananlarına plaket verildi.

Sakarya adına yarışan Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi öğrencileri ''Jüri Özel Ödülü'nü kazanan grup oldu. Öğrenciler ödülünü müzisyen, yorumcu ve eğitmen Meltem Taşkıran ve Dünya Festivaller ve Sanatçılar Birliği Başkanı Figen Çakmak'tan aldı.

Yarışmanın Kazananı Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi & Özel Kadıköy Akşam Lisesi Oldu

Yarışmanın en büyük ödülü ‘’İcra’’ dalı kategorisinin birincisi, yarışmaya ortak grup kurarak katılan Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi & Özel Kadıköy Akşam Lisesi oldu.

Ödülü, yarışmanın kurucusu ve jüri başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu ve Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ verdi. İcra dalı birincisi 10 Bin TL’lik ödülün sahibi oldu. İcra dalında ikinci Galatasaray Lisesi olurken, üçüncülüğü Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi ve İstanbul Eyüboğlu Eğitim Kurumları paylaştı. İcra dalında ikinci 7500 TL, üçüncü ise 5000 TL’nin sahibi oldu.

Editör: TE Bilişim