Sergiye Kaynarca Belediye Başkanı Murat KEFLİ Belediye Başkan Yardımcısı Ali AKGÜNOĞLU Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yüksel HAMZAOĞLU Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet HARBİ Garnizon Komutanı Nedim ÇAVUŞ ve siyasi partilerin temsilcileri ve Kaynarcalılar yoğun ilgi gösterdi.

Yıl içerisinde ilçe merkezi ve mahallelerde açılan kurslarda el emeği göz nuru ürünler pandemi dolayısıyla kurum bahçesinde sergilendi.155 kursta toplam 2177 kişiye hizmet veren Kaynarca Halk Eğitimi Merkezi pandemi koşullarına rağmen kurs ve kursiyer sayısı ile parmak ısırttı.

Yıl içerisinde açılan Sepet Örücülüğü, Amigurumi Bebek Yapımı,Takı Tasarımı, Fantezi Elbise Dikimi, Robotik Kodlama, Masa Tenisi, Wushu, Hemsball, Jimnastik, Tiyatro kursları açıldı. Müzik kursu öğretmen ve öğrencileri gitar ve klarnet eşliğinde canlı performans sergiledi. Tiyatro kursu öğrencilerimiz Yunus Emre adlı tiyatro oyununu sergiledi. Yine Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Uygulaması kapsamında İstiklal Marşı’mınız kabulünün 100. Yılı olması sebebiyle Uzakkışla Mahallesi kursumuzda öğretmenimiz Ebru BEKDEMİR tarafından tasarlanan ve tamamlanması 126 saat süren İstiklal Marşı Kıyafetimiz sergilendi. Sepet Örücülüğü ve Takı Tasarımı kurslarımızın ürünleri de büyük ilgi gördü.

Törene katılan tüm protokol üyeleri organizasyona hayran kaldıklarını ve çalışmaların devamını dilediklerini beyan ettiler. Kaynarca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayhan ALIKÇI ise Müdür Yardımcısı Halis GÜN, Sınıf Öğretmeni Abdurrahman ŞİMŞEK, Giyim Öğretmenleri Damla ERTUĞRUL, Ebru BEKDEMİR, Nuray Ay; El Sanatları Teknolojisi Öğretmenleri Nevin DEMİR, Filiz ULUSOY,Ayşe KÖKYAR, Melek KÜLTE,Şura ALTUNTAŞ Perspektif ve Tiyatro Öğretmeni Suzan TUFAN; Beden Eğitimi Öğretmenleri Ülkü TULA, Beytullah YEŞİLBAĞ, Bahtinur ERASLAN, Fatih TOPAL’a emekleri ve çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim