Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (SAMEK) Yılsonu Sergileri devam ediyor. Bu kapsamda Karasu SAMEK kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan eserlerden oluşan Yılsonu Sergisi Karasu Kentpark’ta açıldı. Açılışa AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, öğretmenler ve çok sayıda kursiyer katıldı. Protokol tarafından kursa katılım gösteren öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.

Bu aileyi tanımaktan çok mutluyum

İngilizce Branşı öğrencisi İlknur Eriş “SAMEK İngilizce sınıfı öğrencisiyim. SAMEK’te olmaktan ve bu aileyi tanımaktan dolayı çok mutluyum. Bizlere bu imkanları sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na, Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na ve tüm hocalarımıza arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Kıymetli zamanlar

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, “Üniversite yıllarında okurken bir öğretmenimin verdiği kitabın önsözünde şunlar yazıyordu; ölüm ve zamanı asla parayla satın alamazsınız. Büyükşehir Belediyesi de öğrencilere ve yetişkinlere geri alamayacakları bu kıymetli zamanlarını en iyi şekilde kullanabilecekleri imkanı tanıdıkları için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Halk Üniversitesi

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay, “Büyükşehir Belediyemizin büyük bir özveriyle yürüttüğü Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarına katılan tüm Karasuluları tebrik ediyorum. Biliyoruz ki SAMEK bir ‘Halk Üniversitesi’dir. İnşallah SAMEK kurslarıyla bir çok vatandaşımız meslek sahibi olmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyemize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim