YOĞUN KATILIM

Hendek Melek Nişancı Huzur Evinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, “Her İlmekte Bir Sevgi” programı düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir’in de katıldığı programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Sağlık Müdürü Burcu Başaran Güngör, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, huzur evi sakinleri ve gönüllüler katıldı.

HEDİYELER

Programda kısa bir konuşma yapan Burcu Başaran Güngör, “Proje paylaşmanın ve dayanışma duygusunun topluma yansıtılmasını hedeflemektedir. Ele Emeği ile örülen yüzlerce kaşkol ve atkı bize ulaştırıldı. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Canlı müzik eşliğinde şiirler okunan programda kapsamında plaket töreni düzenlendi. Programda ayrıca projeyi destekleyen video gösterimi yapıldı. Ardından huzur evi sakinlerine ele emeği ile örülen kaşkol ve atkılar dağıtıldı.

ŞİİR KİTABI DESTEĞİ

Program sonunda 72 yaşındaki huzur evi sakini Şakir Alimoğlu tarafından yazılan, ‘Şiir Gözler’ isimli şiir kitabı tanıtıldı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından desteklenen şiir kitabı Alimoğlu’nu çok mutlu etti. Şakir Alimoğlu Başkan Babaoğlu’na vermiş olduğu destek nedeniyle çok teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim