Kafkas Kültür Derneği’nin sosyal tesisi olan Kafkas Bahçe’de gerçekleştirilen programa Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya ÇELİKKAYA, TYB Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan SAĞLAM, Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun BAKIRTAŞ, Sakaryalı yazarlar ve şairler, okul müdürleri, koordinatör edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

TYB Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan SAĞLAM’ın açılış konuşması ile başlayan programda Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ÖZDEMİR’ in dil, edebiyat ve şiir üzerine yaptığı konuşmanın ardından Sakaryalı şairlerin yanı sıra öğrenciler de kendi yazdıkları şiirlerini okudular. Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin enstrümanlarıyla renk kattığı program izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda dönem boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerde görev alan şair, yazar, öğretmen ve öğrencilere Adapazarı Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi verildi. Kaymakam Yusuf Ziya ÇELİKKAYA “Gerçekleştirilen faaliyetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek ikinci dönem de bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.”

Editör: TE Bilişim