Sakaryaspor’un son dört maçlık galibiyet serisi devam edecek düşüncesi vardı, Pazar akşamı stada gelen herkesin aklında. 3 ve 7. dakikalarda Zahit ve Ferhat ile iki net pozisyon yakalandı ancak gol vuruşu yapılamadı.

Son haftalarda Canberk’in gösterdiği performans alkışlanacak düzeyde. Diğerlerinin de bu çaba ve form düzeyine ulaşmaları gerekiyor. Sakaryaspor, diğer oynanan maçlardaki gibi rakip ceza alanında son vuruş, isabet eksikliğine devam ediyor.

Sancaktepe’nin bir yıllık oyuncu maliyetleri, aldığımız duyumlara göre Sakaryaspor’un üçte birinden biraz fazla. Bu kadar kısıtlı bütçe ile böyle bir takım kurmuşlar. 15 numaralı stoper Recep Burak Yılmaz seneye 1. Lig takımlarında oynar. 77 numaralı İsmail Düzgün bu ligin en iyi kanat oyuncularından biridir mutlaka. Transferde paraya akıl katmak her zaman iyi netice veriyor.

Dokuz maçta zirve ile aradaki fark 6 puan oldu. Umarım önümüzdeki haftalarda bu fark açılmaz. Sakaryaspor takım olarak beraber oynamayı daha hızlılaştırırsa, çok fazla pozisyona girecek. Bu oyun temposunun üzerine bu kadro ile çıkılamayacaksa o zaman şimdiden söyleyeyim, ara transferde mutlaka oyuncu alınması gerekiyor.

Zemin iyiye gitmiyor daha da kötüleşiyor. Görüntü hiç de hoş değil.

İşi bilmemek ayıp değil,

Öğrenmemek ayıp…