Sakaryaspor, Bandırmaspor karşısında aldığı üç puanla play-off şansını önemli ölçüde fazlalaştırdı. Ancak tribün çoğunluğu beklenen düzeyde ne hikmetse olmuyor. Böyle durumlarda tribün desteği ne kadar yoğun olursa hedefe katkısı bir o kadar çok olur. Maçın ilk yarısı karşılıklı orta alan mücadelesi olarak gözüktü. Bandırmaspor, İrfan Başaran’ın orta alan pasörlüğünde birkaç atak denemesi yaptı ve iki pozisyon yakaladı. İlk yarı biterken Berk İsmail iki kez üst üste vurdu ancak gol olmadı.

İkinci yarı Sakaryaspor, düzenli ve organize kanat bindirmelerini pek yapamadı ama orta alandan çıkan toplarla netice almaya kararlı gözüktü. Takım olarak tek golcü Berk İsmail’e kaldığın zaman neticeyi almak böyle gecikiyor. Pazar günü olduğu gibi uzatmalarda denk geldi ve üç puana ulaştın.

Futbolda her zaman iyi oyun ve erken gol olmuyor. Israrla istersen netice alırsın. Sakaryaspor, Bandırma maçında bu isteğini hissettirdi. 

Sakaryaspor’un saha görüntüsü her maç göze hoş gelmeyebilir ancak bu netice almadaki istek ve ısrarı devam ettiğinde play-off hedefi olacaktır.

Teknik heyet ve takıma destek yoğun bir şekilde devam etsin yeter ki… Eski günlerde olduğu gibi tribün kaykısı çok şeyleri değiştirir. Play-offtan da olsa bu sefer olsun.