Samsun'un İlkadım Belediyespor sporcusu Koray Alp Bakan, Taekwondo Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri'nde 65 kilogramda şampiyon olarak Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi'nde 13-14 Ekim 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen Yıldızlar Milli Takım Seçme Müsabakaları'nda 65 kilogramda mücadele eden İlkadım Belediyespor sporcusu Koray Alp Bakan, kendi kategorisinde şampiyon olarak milli takıma seçildi. Bakan, 26-28 Kasım 2026 tarihleri arasında Romanya'nın Bükreş kentinde düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye'yi, Samsun'u ve İlkadım'ı temsil edecek.
İhsan Kurnaz: 'Sporcumuz bizleri gururlandırdı'
Taekwondo Milli Takımına katılma hakkı kazanan Koray Alp Bakan ve antrenörlerini tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 'İlkadım Belediyespor olarak başarılı sonuçlar elde etmeye ve gururlanmaya devam ediyoruz. 13-14 Ekim 2026 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Milli Takım seçmelerinde, kulübümüzün taekwondo sporcusu Koray Alp Bakan, 65 kilogramda şampiyon olarak Türk Milli Takımı'na seçilmenin gururunu bizlere yaşattı. Romanya'da düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda ay-yıldızlı formamızla ülkemizi, şehrimizi ve İlkadım Belediyespor Kulübümüzü temsil edecek olan sporcumuzu tebrik ediyorum. Aldığı şampiyonlukla bizleri gururlandıran sporcumuz Koray Alp Bakan'ın bu başarıyı elde etmesinde emeği olan antrenörümüzü ve sporcumuzun en büyük destekçisi olan ailesini de kutluyor, Avrupa Şampiyonası'nda kendilerine başarılar diliyorum' dedi.





