Iğdır Üniversitesinde üretilen organik bal satışa sunuldu

IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDE ÜRETİLEN ORGANİK BAL SATIŞA SUNULDU

Iğdır Üniversitesinde üretilen organik bal satışa sunuldu

IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDE ÜRETİLEN ORGANİK BAL SATIŞA SUNULDU

28 Ağustos 2020 Cuma 09:11
Iğdır Üniversitesinde üretilen organik bal satışa sunuldu

Iğdır Üniversitesinin DAP desteğiyle yürüttüğü bal verimini artırma projesinde üretilen organik çiçek balı Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın koordinatörlüğünde yapılan organik çiçek balı projesini Doç. Dr. Hakkı Akdeniz yürütüyor.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen projede; Iğdır yöresindeki arıcılara öncülük etmek, bal verimi yüksek arı ırkı üretmeyi ve bal kalitesini yükseltmeyi hedefleniyor.

Iğdır Üniversitesinde üretilen organik bal üniversite personeli ve tüketiciler tarafından büyük ilgi görmeye başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.