Şikayette bulunan vatandaşlar, egzoz bağırtan ve yüksek sesle müzik açan araçlardan rahatsız olduklarını, gece yarısı uykudan uyandıklarını ve huzursuz olduklarını söylüyor.

Uludere Çayı kenarında alkol masalarının kurulup, naralar atıldığı ve çevreyi rahatsız edici davranışların olduğu konusunda şikayetler çoğaldı. Uludere Çayı ile ilgili şikayetler bitmek bilmiyor. Uludere Çayı kenarında huzursuzluk her geçen gün artış gösterirken, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın huzurunu sağlamak için, gece denetimlerine çıkmaya başladı.

Hendek Polisi, Uludere Çayı kenarında, huzur operasyonlarına devam ederken halk, denetimlerin sayısının artmasını istiyor. Polis ekiplerinin yaptığı denetimler, suç işleme konusunda caydırıcı oluyor. Uludere sakinleri, denetimlerin arttırılmasını istiyor.

Whatsapp Image 2026 09 07 At 13.19.22 (1)

Muhabir: ORHAN TOPCU