Hendekspor Türkiye Ziraat Kupasında deplasmanda Batman Petrol AŞ ile karşılaştı. Hendekspor 54.dakikada Yavuz’un golüyle Batman’da turu atlayarak, Batman’da petrol buldu(!)

Talip Hoca Pazar günü oynanan Fatsa Belediyespor maçının ilk 11 kadrosundan farklı olarak 4 isimle Batman Petrol Spor karşısına çıktı.

Fatsa Belediyespor maçında oynayan Sabri ile Emrah, Batman Petrol Spor kadrosunda yer almazken, Fatsa Belediyespor kadrosunda bulunmayan Hakkı Helvacı ve Haluk Türkeri ilk 11 de sahaya çıktı.

Talip Hoca Fatsa Belediyespor maçında yedek kulübesinde oturan Enes Tok ve Yavuzhan Keleşoğlu’nu kupa maçında ilk 11 de sahaya sürdü.

Hendekspor, maça kontrollü başladı. Batman Petrol Spor ataklarında Hendekspor defansı hata yapmazken, kaleci Bülent kalesinde güven verdi. Hendekspor ataklarında sağ ve sol bekler ileriye çıkarak, 3. Bölgeye top taşımaya çalıştı. Korner ve faul atışlarında stoper Burak Ziyaattin, Batman Petrol ceza alanı içinde gol aradı. Kaptan Muharrem Efe çok çalışarak ve duran topları kullanarak neredeyse her tehlikeli atağın başlangıcında yer aldı. Orta sahada Mustafa Kara çok çalıştı.

Forvet hattında Berkay Ekici çok iyi mücadele ederken, yeni transfer Haluk Türkeri oynadığı futbolla ben şu an hazır değilim, mesajını verdi.

Berkay Ekici’nin Batman Petrol Spor karşısında oynadığı futbola şapka çıkarılır. Gol öncesi yaptığı işler onun kalitesini ortaya çıkardı. Attığı çalımlar, hırsı ve mücadelesi ve verdiği gol pası müthişti. Berkay, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle Batman Petrol Spor defansını yıprattı. Batman’lı futbolcular Berkay’ı sertlikle durdurmaya çalıştı. Berkay Ekici 1995 doğumlu. Böyle oynamaya devam ederse, Sakaryaspor başta olmak üzere, üst liglerdeki takımların radarına girer.

Yeni transfer Haluk Türkeri ilk maçında iyi sinyaller vermedi. Yüzü kaleye dönükken yakaladığı gol fırsatlarını kötü değerlendirdi. Sırtı kaleye dönük pozisyonlarda başarısızdı. Bir de pozisyonlara geç kalışıyla çok ağır santrafor profili çizdi. İnşallah, ileriki günlerde düzelir. Düzelmeli çünkü Hendekspor gol sıkıntısı yaşıyor. Defans ve orta sahası çok iyi mücadele eden Hendekspor, gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntıyı gidermek için Haluk Türkeri transfer edildi…

Hendekspor, Ziraat Kupasında hak ederek tur atladı. Futbolcuların saha içindeki mücadelesi, teknik heyetin maç içinde oyuna müdahalesi alkışı hak etti. Tebrikler Hendekspor!!!

Ulusal Spor Kanalı A SPOR’dan canlı yayınlanan kupa maçına spor gazetesi FOTOMAÇ da geniş yer verdi. Türkiye'nin dört bir yanında izlenen kupa maçı sayesinde herkes Hendek şehrinin ismini duydu.

Türkiye Ziraat Kupasında tur atlayan Hendekspor’un formasında göğüs reklamı yokken, Batman Petrol Sporun formasında Batman Organize Sanayi Bölgesi reklamı olması, sanayi şehri Hendek’e yakışmadı!

Hendek şehrindeki iş adamları ve fabrika sahiplerinin Hendekspor'a destek olması gerekir. Çünkü Hendekspor, sanayi şehri Hendek’in Türkiye’deKİ reklam yüzü!

85 bin nüfuslu sanayi şehri Hendek'te 100 den fazla fabrikanın bacasının tütüyor, fakat formanın üzerinde 1 tane fabrika ismi yok!

Ne derseniz deyin, A SPOR da canlı yayınlanan kupa maçında Hendekspor’un giydiği reklamsız forma, başta Hendek olmak üzere, SAKARYA Şehrine yakışmadı!

Hendekspor'da işler yolunda gidiyor, sahada iyi sonuçlar alınıyor. Başarının artması için Sakarya şehrinin Hendekspor'a sahip çıkması gerekir. Çünkü Hendekspor’un başarısı, Sakarya şehrinin başarısıdır. Bunun tartışması bile olmaz!