Bu sonuçlarla Çakırsoy’un listesi 5 kişilik yönetimin 3 üyeliğini, Orhan Kocacık’ın listesiyse 2 üyeliği kazandı. Yönetim ilk toplantıda kendi arasında başkanı seçecek.

İTİRAZ EDİLDİ

Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (SSMMMO) iki gün süren genel kurulunun ikinci gününde seçimlere gidildi. Seçimlerde mevcut Başkan Selahattin Çakırsoy’un karşısına Orhan Kocacık ile Mustafa Keskin’de liste çıkardı. Yapılan seçimler sonunda sayım yapıldı. Sayımlara itiraz sonunda itiraz değerlendirildi ve sayım tekrar yapıldı.

YÖNETİM KURULU

İkinci kez yapılan sayım sonunda sonuç şöyle açıklandı, ‘Kullanılan oy: 623. Geçerli oy: 621. Selahattin Çakırsoy: 372. Orhan Kocacık: 197. Mustafa Keskin: 52. Bu sonuçlarla Selahattin Çakırsoy’un listesinden Selahattin Çakırsoy, Ertuğrul Kocacık ve Ahmet Bina, Orhan Kocacık’ın listesindense Orhan Kocacık ve Ergün Özkan yönetimi oluşturdu.

KURUL SEÇİMLERİ

Yönetim kurulu yapılacak ilk toplantıda başkan ve azaları seçecek. Üç yönetim kurulu üyesi çıkaran Selahattin Çakırsoy’un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor. Bu arada, Çakırsoy, 3 kişilik Denetim Kurulu’nun 2’sini, 5 kişilik Disiplin Kurulu’nun 3’ünü kazanarak seçimden kurullar bazında da önde ayrıldı. 

Editör: TE Bilişim