KOCA MEMNUN KALDI

Kültür Derneklerinin önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar ve etkinliklerin görüşüldüğü önemli toplantıya, Türk Boyları Konfederasyonu Genel Başkanı Durhasan Koca’da katıldı.

Sakarya’ya yabancı olmadığını ifade eden Durhasan Koca, Sakarya’nın il oluşunun 58.yıldönümü ve Yerel Kültür Derneği’nin 10. Kuruluş Yılı nedeni ile düzenlenen “Başka Sakarya Yok” gecesine katıldığını belirterek tekrar Sakarya’da Yerel Kültür Derneklerinin Başkanları ve yöneticileri ile beraber olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

GÜÇ BİRLİĞİ

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Cüneyt Demir, Turizm Bölgesi ilan edilen tarihi Taraklı İlçemizde yapılan toplantıda, bölgemizin kültürel değerlerinin gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çevre illerdeki kültür dernekleriyle birlik ve beraberlik içinde yapacakları çalışmaların değerlendirmek amacıyla toplandıklarını dile getirdi. SYKD Başkan yardımcısı Demir istişare toplantısı vesilesiyle çevre illerden gelen dernek yöneticileri ile beraber güç birliği oluşturmak istediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim