Yıldırımspor, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) İstanbul Olimpiyat Evi’nde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama’nın tahsis ettiği otobüsle İstanbul’a giden kafilede Sarı-Lacivertli Yönetim, teknik ekip, U 15 takımı oyuncuları ve aileleri yer aldı. ASKF Yönetimi, çok sayıda kulüp başkanı, Sakaryaspor eski başkanı Vedat Yaşlıca ve AFD Başkanı Ömer Bektaş, Yıldırımspor’u onur gününde yalnız bırakmadı.
TMOK tarafından 8 kategoride 24 ödülün dağıtıldığı törende, iki büyük ödülün sahibi Yıldırımspor, kürsüye çağırıldığında salonda alkış patlaması yaşandı. Sarı-Lacivertlilere U 15 kategorisinde Türkiye Büyük Ödülü’nü TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan takdim etti.
CIFP 2013 Dünya Fair Play Ödüllünü, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) Başkanı Dr. Jenö Kamuti, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay ve TMOK Fair Play Komisyonu Genel Koordinatörü Erdoğan Arıpınar ve İstanbul ASKF Başkanı Ali Düşmez tarafından Başkan Kemal Pekin’e verildi. U 15 takımı da kürsüye çağırıldıKadir

Topbaş’tan yemek jesti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Yıldırımspor’u Yıldız Parkı Malta Köşkü’nde ağırladı. Topbaş’ın özel kalemine “Bu takım İstanbul’da, mutlaka ağırlayalım” talimatı verdiği, belediye yetkilerinin de Yıldırımspor’a telefonla ulaştığı öğrenildi.

Seba’nın ödülü...
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Onur Ödülü’ne layık görülen Beşiktaş’ın Efsane Başkanı Süleyman Seba, rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadı. TMOK Başkanı ve IOC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Uğur Erdener, ödülü Seba’nın yakın akrabası Prof. Dr. Ayhan Kızıl’a takdim etti. Ödül, daha sonra Tayfur Havutçu ve TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Perviz Aran’ın da katılımıyla Seba’ya tedavi gördüğü hastanede Kızıl tarafından teslim edildi.
Haber: Suat BEYENAL

Editör: TE Bilişim