Yeni kabinede Sakaryalı bir bakanın bulunmasının da son derece önemli ve onur verici olduğunu da kaydeden Milletvekili Dişli, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Sakarya Milletvekilimiz Ayşenur İslam’ı kutluyor, Sakaryamız ve ülkemize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

YOLSUZLUK
Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’ye aşkla bağlı olduğunu söyleyen Dişli, Dünya lideri bir Başbakan’a sahip olduğumuzu belirterek, “Sayın Başbakanımız, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada yolsuzluklara asla taviz vermez. Başbakanımızın deyimi ile çürük elmalar temizlenir ya da temizlemek için gerekenler yapılır. Görüldüğü gibi yapılıyor da” ifadelerine yer verdi.

TEZGAHLAR
AKP Hükümetini yıkmaya yönelik yıllardır çeşitli ithamlar, iftiralar, çamur atma girişimleri olduğunu ileri süren Dişli,”Ancak, hiçbiri emeline ulaşamamıştır. Bugün bu operasyonda, bu operasyonu tezgahlayan dış mihraklarda emellerine ulaşamayacaklardır. AK Parti Hükümeti, bu olaydan da güçlenerek çıkacak, Başbakanımızla AK Parti’nin ak kadroları bembeyaz olarak yürümeye devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim