BAŞHEKİMLİK
Karasu Belediye Meclisi aldığı kararla Küçükboğaz Mevkiindeki Doğu Karadeniz Caddesi’nin sonu ile Kocaali yolunun birleştiği ana caddeye Merhum Dr Haluk Erülgen’in adı verildi. Dr Haluk Erülgen uzun yıllar ilçemizde Verem Savaş Dispanseri Baş Hekimliği yapmıştı. Erülgen gece gündüz hastalarına bakmakla ün salmıştı.
CEBİNDEN ÖDERDİ
Bir ara özel muayene açan merhum Dr. Haluk Erülgen muayene ücreti almadığı gibi hastaların ilaç parasını da cebinden ödeyince muayenesini kapatmak zorunda kalmıştı. Doğu Karadeniz Caddesi’nin sonundaki caddeye adı verilen merhum Dr. Haluk Erülgen’in eşi Nesrin Erülgen ve oğlu Dr. Burak Erülgen Caddede Haluk Erülgen adını görünce sevinç gözyaşlarına boğuldular.
SEVİLEN İNSANDI
Nesrin Erülgen yaptığı açıklamada; ‘Eşim bu şekilde onurlandırmanız beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Allah razı olsun tüm Karasu halkını çok seviyorum’ dedi. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu yaptığı açıklamada, ‘Haluk ağabeyimiz ilçemizin en sevilen insanlarından biriydi. Onun adını ilelebet yaşatacağımız için çok mutluyum’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim