Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Sakaryaspor konusunda girişimlerini destekleyici en önemli hamle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan geldi. Edinilen bilgilere göre Toçoğlu, işadamlarıyla görüşmeler yaparak, kulüp yönetiminde yer almaları için telkinde bulunuyor.

TRANSFER: Toçoğlu’nun Sakaryaspor konusunda işadamlarını cesaretlendirdiği, kulübün iflasla, borçla ve icrayla anılmamasını istediği belirtiliyor. Toçoğlu’nun bazı işadamlarına “5 milyon, 10 milyon neyse transferi açın”  ifadesi de önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin doğacağına işaret.

CUMARTESİ: Diğer taraftan Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü toplanacak. Genel kurul öncesi Bakan İslam’dan beklenen müjdeli haberin yanında Toçoğlu’nun girişimleri de umutları artırdı. 

Aydın ve yönetimi devre dışı

Başkan Toçoğlu’nun Sakaryaspor’a sahip çıkacak ve parası olan zengin işadamlarından bir yönetim oluşumu için devrede olduğu söyleniyor. Buna göre, sezonluk bütçeyi dahi toparlayamayan Selahattin Aydın ve ekibi genel kurulda devre dışı kalacak. Yönetim, paralı isimlerden oluşacak.
 

Editör: TE Bilişim