MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, önceki akşam Erenler Belediye Başkan adayı Yakup Alaylı ile birlikte Erenler Bekirpaşa’ya çıkarma yaptı. Ünver ve Alaylı’ya ilçe teşkilatının yanı sıra belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Meşaleler ve sloganlarla karşılanan Ünver ve Alaylı soğuk havaya rağmen coşkulu kalabalığa hitap etti.
Büyükşehir ve Erenler Belediye Başkanlarını topa tutan Yakup Alaylı, “30 Mart’ta hem Erenler’e hem Sakarya’ya üç hilali dikeceğiz. Zafer bizim olacak” dedi. Daha sonra kürsüye çıkan  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver  “Biz birbirimize inanan, kefil olan ve güvenen kadrolarız” dedi.

17 ARALIK
Ülkemizde haramı ve helali ayırabilecek inançlı kadrolara ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Ünver,  “17 Aralık’a kadar ülkemizde ne olup, bittiğini kimse bilmiyordu. Bir vatansever savcının ortaya çıkardığı olay bomba gibi düştü. Hangi boyutlara geldiğini görüyoruz.  Bu bakımdan 30 Mart hem ülkemiz açısından hem Sakarya’nın geleceği için adına çok önemli bir tarihtir” dedi.
12 senedir AKP’nin ülkeyi yönettiğini söyleyen Ünver ” Başbakan yolsuzluk soruşturması başladığı günden beri gerginlik yaratıyor. Ülkeyi geriyor. Bunu aslında her seçim döneminde yapıyor. Onlar ve biz ve biz diyerek toplumu ayrıştırıyor” dedi.

SAKARYA’DAN YETKİ
Sakarya’dan yetki isteyen Ünver, “Biz tüm kadrolarımızla Milliyetçi Hareket olarak Sakarya’nın oyuna talibiz. Sakaryalının hizmetkarı olmak, gelecek nesillere hayırlarla anılabileceğimiz bir şehir inşa etmeye talibiz. Bu kadrolar 30 Mart sonra şehrin başkanları, meclis üyesi olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim