Orhan Ünver, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Balaban, İlçe Kadın Kolları ve yöneticileriyle bir araya geldi. İl Başkan Yardımcısı Aydın Bahar'ın da katıldığı istişare toplantısında partili kadınlar Orhan Ünver'in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını kutladı. Yerel seçimler öncesinde yapılacak olan çalışmalarla alakalı olarak yol haritasının çizildiği toplantıda Ünver ve Kadın Kolları üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Ünver, özellikle seçimlerde kadınların çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, "Kadınlarımızın her zaman siyasette ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kadınlarımızın ekonomik özgürlüğünden,  kadınların üretim ve yönetimde gösterdikleri kabiliyeti çok iyi biliyoruz. Kadınlarımızın gelişme yolunda atılacak tüm adımlarda daha etkin hale getirilmelidir" dedi.
Kadınlara yönelik çeşitli projelerinin olduğuna dikkat çeken Ünver, özetle şunları kaydetti:  
" Ev hanımlarımızın kendi ürünlerini satıp kazanç sağlayabileceği alanlar, kadınlarımıza yönelik sosyal ve eğlence tesisleri gibi bir çok fikrimiz var. Sizden gelecek her öneri bizim için önemlidir. Hepsini dikkate alarak proje olarak hazırlayacağız."
Kadınlardan gelen önerileri dikkatle dinleyen Ünver, çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, "Yerel seçimlerde sizin çalışmalarınızda bizim için çok önemlidir. Sizin gayretleriniz ve ev çalışmalarınız bizim gücümüze güç katacak, yolumuzu açacaktır. Siyasette daha güçlü daha iyi olmak için kadınlarımız her emeğine güveniyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim