Türkiye'de üniversite ve liselere hazırlık denildiğinde ilk akla gelen isim olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, Sakarya'da Uğurluk Hazırlık Liseleri olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 46 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri Türkiye'nin en özgün lisesi olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor.
TAM DONANIMLI
Büyükakten Kültür Merkezi'ni tam donanımlı bir okul hale getirerek, eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatacak olan Uğur Hazırlık Liseleri bir yandan öğrencilere üniversiteye hazırlanma ayrıcalığı yaşatacak. Uğur Dershaneleri ve Uğur Hazırlık Liseleri Genel Müdürü Yardımcısı Nahit Karabulutoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Esgin, Uğur Dershaneleri ve Uğur Hazırlık Liseleri Kurucu Temsilcisi Yavuz Müftüoğlu Uğur Hazırlık  Lisesi tüm detaylarını basın mensuplarıyla paylaştı.
46 YILLIK DENEYİM
Toplantıda konuşan Uğur Dershaneleri ve Uğur Hazırlık Liseleri Sakarya Kurucusu Temsilcisi Yavuz Müftüoğlu, "Kurumumuz kadrosu ve başarılarıyla Sakarya'da önemli bir marka olmuştur. Tecrübelerimizi ve kadromuzu güçlendirerek Uğur Hazırlık Liseleri çatısında bu yıl yeni binamızda eğitim öğretime başlayacağız. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 46 yıllık deneyimi ve başarısıyla hem okul hem dershane konsepti ile Türkiye'nin dört bir yanındayız. " dedi.
2014-2015 eğitim öğretim yılından 10 gün önce  resmi açılışı yapılacak olan Uğur Hazırlık Liseleri, Eylül'de öğrencileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Editör: TE Bilişim