ÇEŞİT ÇEŞİT

Sakarya bal kabağından Türkiye’de ilk defa ürettiği ürünlerle kabağın ulusal boyutta markalaşmasını sağlayan Tunatan; bu seferde ‘Kabak Resitali’ ve çok yeni kabak ürünlerini yeni ambalajlar içerisinde Serdivan, Pamukova, Alifuatpaşa Tesisleri’nde piyasaya sürüyor. ‘Bu Ürünler Türkiye’de Yalnız Burada” sloganı ile yeni bir tanıtım yapan Tunatan tarafından; Kabakzade, Kabak Lokumu, Kabak Cezerye, Kabak Kemane, Kabak Şekeri gibi ürünlerin yanına, Karyoka ayarında Kabak Pare, Kabak Atomu, Kabak Yaprak lokum ve özel hediye paketi içinde 5 ayrı kabak ürünü olan “Kabak Resitali” eklendi.

KABAKLAVA

Türk dil kurumu ödüllü “Kabaklava”nın ardından “Kabaklı Şöbiyet” eklendi. Kabakmacun, Kabak Çorbası, Kabaklı Pilav, Kabaklı Bazlama’nın yanına oyulmuş kabak içinde yapılan “Kabak Güveç”, Kabak Püreli Kavurma, Kabaklı Sakarya Kebap, Kabak Kiremit, Kabak Sebze yemeği de eklendi. Kabak Tatlısı, Kabaklı Sultan, Kabak Dondurması’nın yanına Kabaklı Sütlaç, Pirinçli, Üzümlü, Pekmezli gibi klasik kabak tatlısı da ilave oldu.

BORÇ ÖDÜYORUZ

Kabak Resitali hakkında açıklama yapan Tuna Tan Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Tan; “Sakarya, benim, ailem ve tüm çalışanlarım için yaşama sevincimiz, tutkumuz, sevdamız. Bu topraklarda yaşamanın Allah'ın bize verdiği çok özel lütuf olduğuna inanıyoruz. Bu özel  topraklarda yaşamanın verdiği sorumlulukla borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Biz Sakarya'ya borcumuzu O'na hizmet ederek O'nun değerlerini ortaya koyarak ve sahip çıkarak ödemeye çalışıyoruz. 

Editör: TE Bilişim