PROTOKOL

l Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem toprak, İl Müftü Yardımcısı, İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Ayancı, Toyota Finans ve İdari İşler Direktörü Levent Yüksel, Kurumsal Strateji Planlama Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Belgin, Planlama Koordinatörü Nobuo Kakimura, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Çelik, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı program büyük beğeni topladı.

EMNİYET KEMERİ

Zübeydehanım Ortaokulu Müdürü İsmail Yaman’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Toyota Türkiye Finans ve İdari İşler Direktörü Levent Yüksel ile İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Ayancı birer konuşma yaparak, trafikte yaşanan sorunlar konusunda önemli bilgiler aktardılar. Konuşmacılar, araç kullanırken emniyet kemeri kullanılmasının önemine dikkat çekerken, trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurguladılar. ÖğrencileriN hazırladığı şiirler, tiyatro oyunu, okul korosu ve halk oyunları gösterisi davetlilerden büyük alkış aldı.

ÖDÜL TÖRENİ

AFA Kültür Merkezi’ndeki programın son bölümünde Toyota ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 8.si düzenlenen ilkokul birinci sınıflar arası resim yarışmasında dereceye giren 20 öğrenciye ödülleri verildi.  Programa katılan protokol üyeleri ve davetliler daha sonra “Trafikte Araçlar ve Yayalar, Uyulması Gereken Kurallar” temalı resim yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergiyi gezerek öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ettiler. 

Editör: TE Bilişim