ERTELEME

Trabzonlular Kültür Dayanışma Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen projeler meyvelerini veriyor. Son olarak Şef Orçun Üretmen yönetiminde, Türk Sanat Müziği  kursuna katılan öğrenciler bir konser verdi. Daha önce Reyhanlı’da meydana gelen patlamadan dolayı ertelenen konser 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapıldı.

ESKİ ŞARKILAR

Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği konserde, dinleyiciler özlemini çektiği eski şarkıları dinleme fırsatı bularak duygu dolu anlar yaşadı. İlk bölümünde Hicaz Makamı şarkılarının, ikinci bölümünde Hüzzam Makamı, Rast Makamı ve Nihavend Makamı şarkılarının seslendirildiği konser dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

PROTOKOL TAM KADRO

Kursiyerleri ; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, Kocaeli Ağır Ceza Reisi Oğuz Çelik, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Adapazarı Halk Eğitim Müdürü Yalçın Cincorop ve çok sayıda davetli gurur gecelerinde yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilişim