TUTAMAYACAĞIM SÖZ VERMEM

Her fırsatta muhtarlarla buluşarak mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen ve çözüm arayan Toçoğlu ve Yazıcı , Akyazı Semazen Restorant’ta Muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Yemek sonrasında karşılıklı soru cevaplara geçildi. Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Talepleriniz doğrultusunda yapılacak isteklerinizin yerine getirilebilmesi için belirli zamana ihtiyaç var.Sizlere hiçbir zaman tutamayacağımız sözleri vaat etmedik. Verdiğimiz sözünde hep arkasında durduk. Taleplerinizin yerine getirilebilmesi için gerekli malzeme ve maddi kaynağın sağlanabilmesi açısından bu zaman önemli’ dedi.

KASİS BELEDİYEYE ZARAR

Mahalle muhtarlarından gelen sokaklarda hız kesici kasis isteklerini de yanıtlayan Başkan Toçoğlu “Artık sokaklarımıza hız kesici kasis koymuyoruz çünkü konulacak hız kesici tümsekler ve kasisler sebebiyle birçok vatandaşımız araçlarında oluşan maddi hasarlardan dolayı belediyelere ciddi anlamda tazminat davaları açmaktalar. Ayrıca bunlardan daha da önemlisi Ambulans ve İtfaiyelerimiz bu hız kesici kasisler sebebi ile olay yerine varma süreleri uzamakta ve can ve mal kaybına sebep olmakta dolayısı ile artık sokaklarımızda bunları tamamen kaldıracağız” dedi

ÖZ TEŞEKKÜR ETTİ.

Yazıcı konuşmasında  “Sakarya’nın yıldızı olan doğa, tarım ve turizm diyarı ilçenin her karışını güzelleştirmek, daha da modernleştirmek adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Muhtarlarımızdan gerekli istek ve talepleri aldık. Bu talepleri en kısa zamanda çözüme ulaştırmaya gayret edeceğiz” dedi. Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz, ‘Bizlere her fırsatta konuşma imkanı tanıyan, sorunlarımızı ve taleplerimizi dinleyen ve çözüm ulaştıran Başkanlarıma teşekkür ederim’ dedi. 

Editör: TE Bilişim