Toçoğlu, her gittiği hayallerini süsleyen bu projeden söz ederken, Aşırlar Köyü’ne yaptığı ziyarete de “Beklenen gün geldi” diyerek rüya projenin bugün yapılacak olan ihalesine dikkat çekti. Toçoğlu; “Bu proje şehrimize büyük değer katacak. Sakarya Nehri ile şehri bütünleştirecek” dedi.

EN KALİTELİ SU

AK Parti Adapazarı İlçe başkanı ile birlikte Aşırlar Köyü’nde vatandaşlarla sohbet eden Toçoğlu; “Aşırlar Köyü ile birlikte bu bölgemizde 6 köyün su sorununu vardı. Bu sorunu kökten çözdük. 22 Mart’tan sonra en kaliteli suyu vereceğiz” dedi.

BALLIKAYA BARAJI

Toçoğlu; konuşmasında bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımı ile Ballı kaya Barajı’nın da temelinin atılacağını dile getirirken; “Bu barajla şehrin gelecek 50 yıllık su ihtiyacını garantiye alacağız.” dedi.

KÖTÜ BİR ŞEY YAPIYORSAK KARŞI ÇIKIN

Toçoğlu Aşırlar Köyü’nde de iliyle karşılanırken vatandaşlara “Yaptığımız iyi işlerde bize sahip çıkın, kötü bir şey yapıyorsak gereğini yapın. Hizmet kervanını birlikte yürütelim” dedi.

--------------------------------

Tesis açacak, temel atacak

BAKAN EROĞLU BUGÜN GELİYOR

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 25 yeni yatırımın müjdesini vermek ve 4 tesisin açılışı ile 9 tesisin temel atma törenine katılmak üzere bugün Sakarya’da olacak. Saat 10.00’da Sakarya’da olması beklenen Bakan Eroğlu bir dizi ziyaret yapacak.

ORHAN CAMİİ MEYDANINDA

Valilik, Büyükşehir, Ak Parti’yi ziyaret edecek olan Eroğlu saat 14.00 ile 15.00 arasında Orhangazi Kültür Merkezi’ndeki toplu açılış ve temel atma törenine katılacak. Bakan Eroğlu’nun Sakarya için müjdesini vereceği 25 yeni yatırımın toplam123 milyon TL’yi bulacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim